2021. január 24. vasárnap
Timót
Játékszabályzat

SZTÁRBAN SZTÁR +1 KICSI' MŰSOR JÁTÉKSZABÁLYZAT
2017.11.26.

Köszönjük, hogy játszottatok a TV2 Live alkalmazás segítségével! A Sztárban Sztár +1 kicsi nyerteseinek listáját itt tekintheted meg.

1. A MŰSORSOROZATRÓL RÖVIDEN:
A Sztárban Sztár +1 kicsi a SUPERTV2 csatornán látható műsorsorozat, amiben a zsűri, a versenyzők és a nézők élőben, a produkció alatt és az összes produkció bemutatása után döntenek arról, hogy melyik páros nyerje az adott hetet. A SUPERTV2 fenntartja a műsor és szabályváltoztatás jogát. Az esetleges műsorváltozásról és a szabályok változásáról a SUPERTV2 műsorából, valamint a supertv2.hu oldalról értesülhetnek a nézők és a résztvevők.
A nézői szavazás a résztvevők által történő véleménynyilvánítás, amely döntően befolyásolja a műsor menetét és az abban szereplő Párosok megjelenését.

I. ALAPFOGALMAK:

„Sztárban Sztár +1 kicsi” szavazás a TV2 Live alkalmazással

A 2015. szeptember 22-től ingyenesen letölthető a TV2 Live alkalmazás, ami IOS és Android operációs rendszert használó telefonokról vagy tablet eszközökről érhető el.
A szolgáltatás lényege, hogy a résztvevők az általuk választott, a Sztárban Sztár +1 kicsi műsorsorozatban fellépő Párosokra szavazhatnak, kiválasztva azt a Párost, amelyet a hét győzteseként illetve az utolsó adásban a verseny győzteseként szeretnének viszontlátni.
Minden olyan résztvevő, aki legalább egy érvényes szavazatot leadott egy adásban az általa kiválasztott Párosra, és a regisztráció során megadta az email címét, az részt vesz az adott heti nyeremények kisorsolásában.
A főnyereményt azok között sorsoljuk ki, akik a regisztráción túl legalább három adásban adtak le érvényes szavazatot.

A nyeremények pontos listájáról a SUPERTV2 műsorából, valamint a SUPERTV2.hu oldalról értesülhetnek a nézők és a résztvevők.

A „Sztárban Sztár +1 kicsi” szavazás-szolgáltatás szervezője a TV2 Média Csoport Zrt. (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174) a továbbiakban: „TV2”.

Résztvevők:

A szavazást igénybe vevő személyeket a későbbiekben Résztvevőknek nevezzük.
A „Sztárban Sztár +1 kicsi” szavazásban természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek az alkalmazás letöltéséhez és megfelelő működtetéséhez alkalmas eszközzel és a regisztráció során e-mail címüket megadták.

II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA:

A „Sztárban Sztár +1 kicsi” szavazás szolgáltatás célja, hogy a résztvevők szavazatukkal a számukra legszimpatikusabbnak ítélt Párost hozzásegítsék a „Sztárban Sztár +1 kicsi” versenyben a heti győzelemhez, valamint a verseny megnyeréséhez.

A heti győztes a zsűri által, a versenyzők által és a Résztvevők által leadott szavazatok alapján kerül meghatározásra.

Zsűri szavazás:

A Párokat a 4 tagból álló zsűri pontozza. Adható zsűritag pontszám készlet: 1,2,3,4,5,6,7,8,10,12 / zsűritag. Egy produkcióra a zsűri maximálisan összesen 48 pontot adhat. Amennyiben a zsűri pontozása alapján két Párosnál azonos helyezés alakul ki, akkor ez a két Páros osztozik az adott helyezésen. (Például: két Páros is maximális pontszámot, 48 pontot kapott a zsűritől, akkor mindkét Pár az első helyen áll a zsűri szavazás ismertetésénél, a soron következő Pár a harmadik helyen áll a zsűri szavazásban. Többszörös holtversenyben ugyanezek a szabályok érvényesek)

Versenyzői szavazás:

Az utolsó produkció után minden páros ad a másik kilencből egy párosnak 5 pontot. Az egy páros által elérhető versenyzői pont maximum 45 pont.
Versenypontok:
A négy zsűritagtól összesen kapott pont, valamint a másik kilenc párostól kapott összes versenyzői pont alakul át versenyponttá.
Az egy páros által elérhető pont maximum: 93 pont, a kapható minimum: 4 pont
„A” Pár 93 pont = 10 versenypont
„B” Pár 85 pont = 9 versenypont
„C” Pár 74 pont = 8 versenypont
„D” Pár 63 pont = 7 versenypont
„E” Pár 50 pont = 6 versenypont
„F” Pár 39 pont = 5 versenypont
„G” Pár 27 pont = 4 versenypont
„H” Pár 25 pont = 3 versenypont
„I” Pár 24 pont = 2 versenypont
„J” Pár 23 pont = 1 versenypont

Résztvevői szavazás:

A Résztvevők a Párosok produkcióik alatt az adott szavazás lezárásáig adhatják le szavazatukat valamint az összes produkció elhangzása után az „utolsó körös” szavazásban támogathatják +1 vokssal kedvenceiket.
A Résztvevők által leadott IGEN szavazatok %-os értéke alapján áll fel a Résztvevők versenyzői sorrendje, a Párok ezen sorrendben elfoglalt helyük alapján kapnak 1-től 10-ig pontszámot.
Végeredmény pontok:
A sorrend megállapítása a zsűri, a versenyzők és a Résztvevők által leadott szavazatszámok összesítése után alakul ki, azaz a nézői véleménynyilvánítás döntően befolyásolja a műsorsorozat menetét és az abban szereplő Párosokat.

Az összeadott versenypont egyenlősége esetében a Résztvevői szavazatok döntenek; azaz a győztes ebben az esetben a résztvevőktől kapott legtöbb szavazattal rendelkező Pár.

Egy-egy páros elért végeredmény pontja a következő adás kezdő versenypontja lesz, a végeredmény pontok tehát adásról adásra halmozódnak, egészen a 9. adás (8 versenyepizód + 1 extra adás) végéig. A 10. adásban a halmozott végeredménypontok alapján az első 5 páros versenyez tovább, közülük kerül ki az évad győztes párosa.
A műsorsorozatot az a Páros nyeri meg, akire az utolsó adásban/Döntőben a résztvevők a legtöbb szavazatot adták le.

III. A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MENETE ÉS MEGVALÓSULÁSA

- A szavazat csak akkor minősül érvényesnek, ha az a szavazási időszak alatt (a szavazás indításától annak felfüggesztéséig vagy lezárásáig) a TV2 zárt rendszerébe megérkezik. Tekintettel a különböző szolgáltatók hálózati kapacitására, a szavazat beérkezése szolgáltatókként eltérő időt vesz igénybe. A sikeres szavazást az alkalmazásban a „Köszönjük a szavazatodat!” felirat jelzi.
- A résztvevők által leadott érvényes szavazatokat, annak eredményét, a nyeremények sorsolását minden esetben közjegyző felügyeli, azok végeredményét közjegyző hitelesíti, kivéve a műsor 2017.12.24-i epizódját, amelyben sorsolási bizottság felügyeli a sorsolást és készíti a jegyzőkönyvet.
- SMS küldésével, illetve a telefonhívással a szavazásban nem lehet részt venni.
- A „Sztárban Sztár +1 kicsi” szavazás részvételi feltételeit, szabályzatát – ide értve a megnyerhető nyereményeket, a nyertes sorsolásának módját, a nyeremény kiadásával kapcsolatos feltételeket, azok eljuttatásának módját, valamint a nyertessé minősítés feltételeit - a résztvevők részéről megismertnek és elfogadottnak kell tekinteni, figyelemmel arra, hogy azok tartalmának megismerése és elfogadása a mobilalkalmazás letöltésének feltétele.

IV. A RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁS MENETE:

- A résztvevő a szavazatküldéssel hozzájárulását adja, hogy a szervező értesítésekben tájékoztassa a résztvevőt a további szavazásokról és a műsorral, nyereményekkel vagy a támogatókkal kapcsolatos fontosabb üzenetekről. Az üzenetekben kereskedelmi információt és szöveges hirdetést is elhelyezhet a szolgáltató.
- A szavazás megindításától annak lezárásáig – a továbbiakban: szavazási időszak – egy felhasználói azonosítóval egy eszközről egy Párosra csak egy szavazat adható le.

V. A SZOLGÁLTATÁS IDŐTARTAMA:

- A „Sztárban Sztár +1 kicsi” szavazás szolgáltatás csak az élő adás alatt, meghatározott időszakokban a Párosok produkciója alatt vagy az összes produkció után, az „utolsó körös szavazás” ideje alatt vehető igénybe.
- Érvényes szavazat csak a versenyben lévő Párosokra adható le.
- Egy-egy Páros elért végeredmény pontja a következő adás kezdő versenypontja lesz, a végeredmény pontok tehát adásról adásra halmozódnak, egészen a 9. adás (8 versenyepizód + 1 extra adás) végéig.
- A 10. adásban a halmozott végeredménypontok alapján az első 5 páros versenyez tovább, közülük kerül ki az évad győztes párosa.
- Az utolsó szavazási etap befejezése a műsorsorozat utolsó adásában a szavazás lezárásig tart.
- A szavazási etapon belül a szavazási lehetőség a TV2 döntése értelmében - újabb bejelentést követően - határozatlan ideig az élő adás alatt meghosszabbítható; erről az élő adásban a műsorvezető tájékoztatja a nézőket.
- Az egyes adásokhoz tartozó szavazási etapok kommunikálása minden esetben az élő műsorban és az alkalmazásban is megtörténik; azt követően, hogy az alkalmazásban küldött üzenettel vagy a műsorvezető által az élő adásban közöltekkel a szavazást lezárta, a továbbiakban már érvényes szavazat nem küldhető.
- Érvényes szavazatnak azok a beérkezett és feldolgozott szavazatok számítanak, amelyek a szavazás indítása és lezárása közötti időtartam alatt érkeztek meg a TV2 által üzemeltetett technikai rendszerbe. Az érvényes szavazatok mennyiségéről közjegyző jelenlétében készül részletes jegyzőkönyv. A TV2 az egyes szavazási etapokról elkülönített adatbázist tárol. A műsor 2017.12.24-i epizódja esetében sorsolási bizottság felügyeli a sorsolást és a jegyzőkönyv elkészítését.
- A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy egy-egy szavazási etapon belül részeredményeket közöljenek, illetve az egyes etapokon belül részszavazásokat indítsanak és zárjanak. A szavazás indítása/lezárása, felfüggesztése, újraindítása és lezárása, részszavazás elrendelése és lezárása tekintetében az élő adásban elhangzó időpontok, illetve elhangzottak az irányadók.
- Az esetleges részszavazások olyan véleménynyilvánítások, amelyek döntően befolyásolhatják a műsor menetét és az abban szereplő Párosok személyét.

VI. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES

1. A nyeremények

A „Sztárban Sztár +1 kicsi” műsorsorozatban a résztvevők által a műsor élő adásában indított szavazáson érvényes szavazatot küldők között az adásban és az adás műsorelőzeteseiben ismertetett és bemutatott heti nyeremények kerülnek kisorsolásra. A nyeremény bemutatása illusztráció, és arra szolgál, hogy a megnyerhető nyereménytárgyat/szolgáltatást a résztvevők/potenciális résztvevők megismerhessék.
A heti nyeremények az adott élő adáshoz kapcsolt, illetve abban elindított, és még abban az adásban lezárt szavazási etapban érvényes szavazatot küldők között kerülnek kisorsolásra, akik legalább egy érvényes szavazatot küldtek és e-mail címüket is megadták a regisztráció során. A főnyeremény sorsolásában azok vesznek részt, akik a regisztráción túl legalább három adásban adtak le érvényes szavazatot.
Azok között a Résztvevők között, akik helyes formában adták le a „Sztárban Sztár +1 kicsi” szavazásban érvényes szavazatukat, a TV2 közjegyző jelenlétében, számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyerteseket. A sorsolásokra a heti nyereményeknél az élő adások után kerül sor, a főnyeremény sorsolására pedig a műsorsorozat végén. A műsor 2017.12.24-i epizódja esetében sorsolási bizottság felügyeli a sorsolást és készíti a jegyzőkönyvet.
A megadott e-mail és azonosító minden résztvevő esetében egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba.
Minden egyes nyeremény tekintetében a fentiek szerint kerül a nyertes kisorsolásra.
A szavazás eredményének meghatározása (lezárás, sorrend, arányok), illetve a nyeremények sorsolása közjegyző jelenlétében történik, amelyről jegyzőkönyv készül. A műsor 2017.12.24-i epizódja esetében sorsolási bizottság felügyeli a sorsolást és készíti a sorsolási jegyzőkönyvet.
A nyeremény más nyereménytárgyra és pénzösszegre nem váltható át.
A „Sztárban Sztár +1 kicsi” szavazási szolgáltatás kisorsolt nyertesét a TV2 e-mailben értesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről.
A nyertes hiteles és teljes körű azonosítását követően, illetve nyertessé nyilvánítása után a TV2 vagy megbízottja juttatja el/adja át a nyereményeket. A nyeremények átadásáról televíziós felvétel készülhet.
A nyeremények után a hatályos törvények szerinti az adó- és járulékfizetési kötelezettségnek a műsorsorozat közzétevője tesz eleget.
A TV2 fenntartja a jogot a nyeremények/nyereménytárgyak megváltoztatásra, más nyeremények meghirdetésére, a nyeremények törlésére, kevesebb vagy több nyeremény meghirdetésére. A változásról a nézők a műsorsorozatban értesülhetnek.

2. A nyertes definiálása

Nyertesnek ismeri el a TV2 azt a nyereménysorsoláson kisorsolt résztvevőt, aki érvényes szavazatot adott le és Közösségi Fiókjához tartozó emailcímre küldött emailre a 3. pontban írt határidőig válaszol.

3. A nyertes kiértesítése:

A „Sztárban Sztár +1 kicsi” szavazás kisorsolt nyerteseit a TV2 a nyertes megadott azonosítójára küldött e-mail üzenet formájában értesíti a nyereményük tárgyáról, valamint a nyeremény átvételének feltételeiről, a sorsolást követően egy napon (24 órán) belül vagy az adást követő első munkanapon. A sorsoláskor négy pótnyertes kerül kisorsolásra.
Amennyiben a nyertes nem küldi el az adatait az általa megadott azonosítóra küldött e-mail üzenetre, úgy a TV2 a pótnyertest/pótnyerteseket értesíti. Adatainak az elküldésére az értesítés időpontjától számított 72 órán belül van lehetősége. Ennek értelmében tehát a kisorsolt résztvevő, illetve a kisorsolt azonosító (e-mail cím) jogosultja akkor tekinthető nyertesnek és így jogosultnak a nyereményre, ha a tájékoztatás céljából történő megkeresés eredményes, a résztvevő visszajelzett a megkeresésre.
Ha a Résztvevő megtagadja az adatrögzítés bármely lépését (nem adja meg személyes adatait, vagy a nyeremény eljuttatásához szükséges folyamat bármely lépését), akkor az ilyen „nyertesként” kisorsolt résztvevő a nyeremény kiadása iránti igényét elveszíti, és ilyen igénnyel nem léphet fel. Ebben az esetben a sorsoláskor már kisorsolt pótnyertes/nyertesek válhatnak jogosulttá a nyereményre.

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása vagy a levelező program hibája miatt a nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.

4. A nyeremények kifizetésének, illetve kiadásának feltétele:

A sikeres kiértesítés alkalmával beazonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:
- név, cím, anyja neve, születési hely és idő, telefonszám
- nyilatkozat az adólevonásokhoz
- A beazonosított nyertes személyesen, vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással erre feljogosított személy útján egyeztethet a nyeremény átvételéről.
5. A nyereményigény érvényesítése
Ha a nyertes bármely okból visszautasítja a nyereményt – akár azért is, mert a nyeremény olyan, amely számára nem megfelelő vagy alkalmatlan, vagy a nyereménnyel kapcsolatos egyéb feltételeket nem tudja teljesíteni -, akkor a pótnyertesé lesz a nyeremény.
A nyertes a nyereménnyel kapcsolatban a szervezővel, a sugárzó szervezettel, a gyártóval, a nyeremény felajánlóval szemben igényt vagy követelést nem terjeszthet elő csak annyiban, hogy ha a fentiek szerinti valamennyi, a nyeremény átvételéhez jogosító feltételnek megfelelt, akkor a nyeremény számára történő kiadását követelheti. A nyeremény tekintetében nincs a TV2-vel szemben kellékszavatossági jog, jótállás, hacsak a nyereménnyel együtt ilyen jótállási vagy garancia okirat nem kerül átadásra vagy megküldésre.
A nyeremény kézbesítése vagy átadása a sorsolást követően, de legkésőbb 90 napon belül történik. A nyeremény átadására ettől eltérően a nyertessel megállapodott későbbi időpontban is sor kerülhet. Értelemszerűen az élő adás felvételére a belépőjegy eljuttatása vagy átvételi lehetőségének biztosítása úgy történik, hogy a nyertes a felvételen részt vehessen.

VII. ADATKEZELÉS


A nyertes tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, amelyet a TV2, továbbá a TV2 által meghatározott más médiaszolgáltató a műsorsorozat – akár utólagos – kommunikációval kapcsolatban bemutathat. A TV2 ilyen igénnyel a nyertes felé a nyereményadásáig, illetve nyereményátadásakor élhet. Kép-, hang- és filmfelvétel esetén külön nyilatkozat aláírására kerül sor a rögzítési és felhasználási módok engedélyezéséről.
A nyertes engedélyezi és önként kifejezetten hozzájárul, hogy a szavazás szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a személyes adatait a TV2 az információs és önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (továbbiakban: „Infotv.”) foglaltaknak megfelelően kezelje, tárolja és dolgozza fel.
A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy neve és lakhelye (csak a település) megjelenjen a www.SUPERTV2.hu oldalon.

A nyertes kijelenti, hogy a jelen játékszabályzatban foglaltakat, a szavazás feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a szavazáshoz, illetve a nyeremény kiadásához kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa a szavazáshoz /nyertesként való elismeréshez megadott személyes adatokat a szavazás lebonyolítása érdekében és nyertesként való elismeréséhez és az ehhez kapcsolódó panaszok, hatósági eljárások miatti szükséges mértékben a TV2 nyilvántartsa, kezelje, tárolja és feldolgozza, 3. személy részére adatfeldolgozás, valamint a nyereményátadás céljából a nyereményfelajánlónak továbbítsa.
A nyertes bármikor tájékoztatást kérhet adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését. Abban az esetben, ha a nyertes a nyeremény átadását követően a továbbiakban az adatai kezeléséhez mégsem kíván hozzájárulni, nevének és lakcímének megadásával írásban bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen kérheti adatai törlését a nyilvántartásból, valamint kérheti azok zárolását a TV2 székhelyén vagy az alábbi adatvédelmi tájékoztatóban megadott elektronikus címen. A nyertes az Infotv-ben biztosított feltételek fennállása esetén tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen, illetve jogai megsértése esetén, az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.

Az adatbázis harmadik félnek – a fentiek kivételével és céllal - nem kerül átadásra.
A SUPERTV2 adatkezelési szabályzata az alábbi internetes linken érhető el:
http://SUPERTV2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

VIII. FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A hibás vagy a szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett szavazatokért a TV2 semmilyen felelősséget nem vállal.
IX. MŰSORVÁLTOZÁS ÉS EGYÉB VÁLTOZTATÁSI JOGOK
A SUPERTV2 fenntartja a jogot, hogy a műsorváltozásra, amely értelmében jogosult más napokon és rendszerességgel és akár kevesebb adásszámmal a műsorsorozatot sugározni.
A SUPERTV2 fenntartja azt a jogot is, hogy a jelen szabályzat szerinti kiesési rendszeren kívül más kiesési rendszert alkalmazzon, illetve a szervezők fenntartják a jogot a szavazási rendszer megváltoztatására.
Minden változtatásról a műsorsorozatban előzetesen értesülhetnek a résztvevők, illetve a nézők. A változtatások esetén a jelen szabályzat átdolgozásra kerül és ugyanazokon a platformokon kerül közlésre és meghirdetésre, mint a jelen szabályzat.
A változtatások a résztvevők szerzett jogait nem érinthetik.

IX. A SZOLGÁLTATÁS TECHNIKAI KIVITELEZÉSE; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut. A szolgáltatáshoz kapcsolódó szavazás előírásoknak megfelelő lebonyolítását a mindenkor hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja a TV2.
A résztvevő a szavazással kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.
A hivatalos Szabályzat hozzáférhető a Szervező címén és valamint a műsor honlapján http://SUPERTV2.hu/musoraink/sztarban_sztar_meg_egy_kicsi
A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Honlapon közzéteszi.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek:

A szolgáltatással kapcsolatban a +36-1-336-55-45 -ös telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni az adás ideje alatt. A TV2 a beérkező kérdéseket, észrevételeket feldolgozza és az egyes hívókat minden esetben visszahívja, a beérkező észrevételekről, kérdésekről a TV2 ügyfélszolgálata egyedi sorszámmal ellátott listát vezet. A TV2 ügyfélszolgálata a hívó által megadott hívószámon hívja vissza az ügyfeleket.A TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS