2020. december 4. péntek
Borbála, Barbara

Varga Miklós büszke, hogy a fia is megmutatja tehetségét a Sztárban Sztár +1 kicsiben

Vastag Tamás párja a Sztárban Sztár +1 kicsiben Varga Szabolcs, a tavalyi nyertes, Varga Vivien ikertestvére. Édesapjuk, Varga Miklós nagyon büszke, hogy gyermekei ilyen tehetségesek, azzal viccelődött, lassan ők lesznek a kenyérkeresők a családban. Vastag Tomi pedig elárulta, mi lepte meg a leginkább a Szabival való felkészülés során.


Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.


Címkék: Mokka   sztárban sztár meg 1 kicsi   sztarban sztar meg egy kicsi   tv2 live   varga szabolcs   vastag tamás

2017. november 23. 8:09További produkciók© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS