2020. december 4. péntek
Borbála, Barbara

A Sztárban Sztár+1 kicsi zsűritagjai játszanak Majkával

Ábel Anita és Rákóczi Feri, a Sztárban Sztár +1 kicsi zsűritagjai rutinos párosként teszik próbára magukat Az 50 milliós játszmában. Ferinek nem ismeretlen a terep, hiszen 3 évadon keresztül vezette A játszmát, már csak ezért is különleges lesz a szombati adás.


Majkától már több sztárpáros is vitt el nyereményt, amit jótékony célra ajánlottak fel. Ezúttal a Sztárban Sztár+1 kicsi zsűritagjai, Ábel Anita és Rákóczi Feri szállnak szembe a pénznyelővel.

paroseles.jpg

November 26-tól együtt izgulhat az ország Kozma Orsiért és Ádám Botondért, Horváth Csengéért és Hevesi Tamásért, Fodor Erikért és Tóth Gabiért, Malaczkó Annáért és Rácz Gergőért, Nagy Adriért és Nagy Bogiért, Zöldi Laráért és Kocsis Tiborért, Radics Janiért és Nótár Maryért, Vastag Tomiért és Varga Szabolcsért, Lingura Diánáért és Keresztes Ildikóért, valamint Veréb Tamásért és Fodor Elizáért! Sztárban Sztár +1 kicsi - új évad november 26-tól 18.45-kor a SuperTV2-n!


Címkék: ábel anita   az_50_milliós_játszma   majka   rákóczi ferenc   rákóczi feri   sztarban sztar meg egy kicsi   tv2 live

2017. november 17. 12:03További produkciók© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS