2021. január 22. péntek
Vince, Artúr

Sztárban sztár +1 kicsi - Facebookjáték szabályzat

Köszönjük, hogy játszottatok a Sztárban Sztár +1 kicsi Facebookjátékával! A helyest megfejtést küldők között sorsoltunk, a páros jegyeket nyerték:


2018.01.29.
Kolozsi Imre
Lukács Jenő

2018.01.22.
Juhász Alexandra
Wéber Kristóf

2018.01.15.
Kiss Enikő
Szombati Gábor

2018.01.08.
Dr. Besenyei Èva
Szedlák Enikő

2018.01.02.
Bobek Nándor
Schuller Bernadett

2017.12.19.
Garai Barbara
Gáncs Bettina

2017.12.12.
Czine Kata
Brunecker István

2017.12.05.
Zemán Krisztina
Kovács Andrea

2017.11.28.

Szép Evelin

2017.11.21.
Poós László
Zacsovics Anett

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
TV2 Média Csoport Kft. (1145 Budapest, Róna u. 174. Adószám: 24802882-2-44 Cégjegyzékszám: 01-09-183200) (a továbbiakban TV2)

A játék időtartama:
2017.11.20-tól folyamatosan - heti frissülés szerint, heti sorsolásokkal a Sztárban Sztár +1 kicsi című műsorsorozat sugárzási időszaka alatt a SUPERTV2-n.

A nyeremény:

Páros belépőjegy a „Sztárban Sztár +1 kicsi” élő adására.

Szabályzatunk értelmében az aktuális nyertes visszajelzését minden héten a válaszemailben meghatározott időn belül várjuk a sztarbansztarjegy@tv2.hu e-mail címre arról, hogy át tudja-e venni nyereményét, el tud-e jönni partnerével az Élő Show-ra.

Részvétel:
A játékban azok vehetnek részt, akik emailben elküldik válaszukat a Sztárban Sztár +1 kicsi hivatalos Facebook-oldalán feltett kérdésre.

Az egyes játékok időtartama:
A meghirdetett játék időtartama az éppen aktuális nyereményjáték-posztban találhatóak, ez alatt az időszak alatt lehet érvényes választ küldeni és amennyiben a válasz helyes is, akkor a felhasználó játékos részt vesz a nyereménysorsoláson.
A játék menete:
A játék keretében a felhasználók a Sztárban Sztár +1 kicsi Facebook-oldalán elhelyezett poszt alapján, a műsorral kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak. A játékos minden kérdést csak egyszer válaszolhat meg. A játékos egy helyes válasszal csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba. A játékidő előtt és után küldött válaszok nem érvényesek.

Sorsolás:
A helyes és érvényes választ adók kerülnek be a vonatkozó játék nyereménysorsolási adatbázisába. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a Sztárban Sztár +1 kicsi hivatalos weboldalán tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.
A nyeremény más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem váltható át. A nyertessel a kapcsolatot a SUPERTV2 veszi fel és az általa megadott adatok alapján a személyes átvételt biztosítjuk. A rossz személyazonosítók miatt a nyeremény átvételének ellehetetlenülése miatt nem vállalunk felelősséget. A nyeremény - a sikeres kapcsolatfelvételt követően a nyereményként elnyert páros belépőjegy szerinti élő adás napján vehető át. A SUPERTV2 az átvételről és az előadásban történő nézőként való részvétel egyéb feltételeiről a nyertest e-mailben tájékoztatja.

Amennyiben a nyertes az élő adás napján nem jelenik meg az előzetes tájékoztató levélben megjelölt időpontban, úgy elesik az élő adáson való részvételtől!
Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorolunk ki.
Amennyiben a nyertes a kihirdetés időpontjától számítva a válasz-emailben meghatározott időn belül nem jelentkezik vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.
A résztvevők az oldal használatával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy a SUPERTV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából. További harmadik személyeknek a SUPERTV2 ezen információt nem adja ki. A SUPERTV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (http://supertv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).

A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit.

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a SUPERTV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.
A játékosok adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél számára nem adjuk át és csak az alkalmazásokkal kapcsolatban használjuk.

SUPERTV2.hu - Adatkezelési szabályzat:
http://supertv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat


Címkék:

2016. november 22. 15:35További produkciók© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS