MŰSORAINK
STAR ACADEMY WARM-UP

Kátai Lilla a koreográfiától tart a legjobban
A Star Academy egyik veszélyzónása arról beszélt, milyen hatással volt rá, hogy társai őt jelölték, és azt is elárulta, a szombati szereplés mely részeitől tart a leginkább.
Király Viktor: ˝Nem baj, hogy bekerül valaki a Veszélyzónába˝
Viktor arról beszélt, Hannát a saját érdekében küldték be a Veszélyzónába. Nem azt akarták üzenni, hogy ő a leggyengébb, hanem azt, hogy a szép hangja ellenére semmi nem jön át a színpadon, és ezen a gáton nagyon kell dolgoznia.
Vastag Csaba: ˝Ha nem készültek föl, nagy szívás lesz˝
A zsűritag elárulta, tőle szokatlan módon azért volt szűkszavú és igen szigorú az első Szembesítésen, mert rá akart ijeszteni az akadémistákra, hogy vegyék komolyabban a felkészülést a szombati show-ra, és ne lézengjenek napközben. Azt akarta, hogy mihamarabb megértsék, aki nem teljesít jól, az kihullik.
Streiffert Hannának eltűnik az önbizalma éneklés közben
A Szembesítésen Hannát küldte a zsűri a Veszélyzónába, aki elárulta, érezte, hogy őt fogják választani. Habár a hétköznapokban van önbizalma, tudja magáról, hogy éneklés közben ez elvész. Azt tartja a legfontosabbnak, hogy ezen változtasson a szombati show-ig.

Budavári Zita mindenki ˝anyukája˝ akar lenni?
Miskovits Marci vendége volt Zita anyukája, Budavári Zita, aki elmondta, úgy érzi, lánya nagyon fontosnak tartja terjeszteni azt az üzenetet, hogy az érintett szülők mindenképp időben világosítsák fel gyermeküket arról, hogy örökbe fogadták. Azt is elárulta, kicsit tart attól, hogy a magas érzelmi intelligenciájú lány talán túlzásba viszi mások lelkének ápolását...
Kertész Iván viselkedése tartogat meglepetéseket...
Kertész Iván tesója, Éva volt a Star Academy Warm-up vendége, aki elárulta, a beköltözés után láthatóan nem találta a srác a helyét, pedig egyébként ő a társaság lelke. Éva nem aggódik, biztos abban, hogy előbb-utóbb feloldódik a remek humorú énekes.
Nagy Réka együtt dolgozott Paul McCartney lányával
A Star Academy kísérőműsorának műsorvezetője közel tíz évig modellkedett, és egyik alkalommal volt szerencséje együtt dolgozni a Beatles együttes tagjának lányával, Stella McCartney-val, aki a divatszakma egyik legkiemelkedőbb alakja.
Alexandra ˝el fogja rontani˝ az akadémista srácokat?
Réka vendége volt Pádár Alexandra egyik barátnője, aki elmesélte, a lány egy valódi hurrikán - a srácok azonnal felfigyelnek rá, ˝jön és mindent visz˝. Az Akadémián is már két hódolója van: Dávid és Adrián versengenek a kegyeiért.

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS