MŰSORAINK
STAR ACADEMY WARM-UP

Kertész Iván sosem énekelt nyilvánosan...
Iván édesanyja, Éva elárulta, fia korábban kizárólag a négy fal között énekelt, sose mutatta meg tehetségét a külvilágnak, nem járt tanárhoz és együttes tagja sem volt.
Kelemen Laci ˝jólelkű rosszfiúnak˝ tartja magát
A Veszéyzónába került énekes arról mesélt, milyen hatással volt rá a Jelölés, mit gondol riválisairól és hogy érzi magát az Akadémián.
Gór-Nagy Erika nehezen állja meg, hogy ne szóljon be a srácoknak
Era elárulta, alapvetően mindenkivel jól kijön az Akadémián, de a fiúk egy dologgal borzasztóan fel tudják bosszantani...
Illés Adrián a barátnőjéről: ˝Tiszta szívemből szeretem...˝
Az énekes arról beszélt, nem ˝nőzni˝ ment be az Akadémiára, nem tervezte a történteket, csak a bezártság és a stressz nem várt dolgokat hozott elő. Azt mondta, nem fog tudni a barátnője szemébe nézni, de muszáj lesz, mert beszélniük kell.

Jecsmenik Arnold anyukájával együtt szokott fogyókúrázni
Az akadémista édesanyja elárulta, fia elég hiú a külsejére, gyakran fogyókúrázik. Most szerinte egy kicsit elhagyta magát, de biztos benne, hogy hamarosan újra formába lendül.
Joshi Bharat tanulságosnak tartja a Star Academy-t
Joshi Bharat élvezettel követi az akadémisták mindennapjait, mert nem ˝borzalmas figurákról˝ van szó. Nagyon érdekesnek tartja figyelni, hogy viselkednek az emberek összezárva hosszú időre, és nézőként is izgalmas belegondolni, ő mit tenne a helyükben. Azt is elmondta, mit gondol Kelemen Laci műsorvezetői képességeiről, illetve, hogy mit tanácsolna a maga alatt lévő Pádár Alexandrának.
Kiderült, mit jelentenek Kelemen Laci tetkói
Gusztáv és Roland, Kelemen Laci két jó barátja látogattak el a Star Academy Warm-up stúdiójába. Azt mondták, valóban kicsit túltolta a nagyképűsködést, de valószínűleg csak izgult. Megértik, hogy, főleg a lányoknak, elsőre nem szimpatikus a stílusa, de ha valaki jobban megismeri, rájön, hogy nagyon rendes srác. Azt is elárulták, jelentenek-e valamit a tetkói, amiket egyébként ők varrtak rá.
Kátai Lilla nem mond le az éneklésről
A Star Academy első kiesője azt mondta, nem gondolkodik azon, mi lett volna, ha... Elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy haza kell mennie, ugyanis a betegsége alatt rájött, mennyire hiányoznak neki az otthoniak. A kiesés nem tántorítja el az éneklésről, tervei vannak...

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS