MŰSORAINK
STAR ACADEMY WARM-UP

Barbinak rosszulesett Balázs visszautasítása
Az Élő show utáni buliban Barbi és Balázs közel kerültek egymáshoz tánc közben, ám amikor a lány lassúzni akart, a fiú elutasította. Barbi elárulta, nőként ez nem esett túl jól neki, és azt is elmondta, ha választania kéne az akadémista fiúk közül, Balázst választaná, bár alapvetően senki se jön be neki.
Alexa szerint mindenki ˝benyal˝ neki a zsűri dicsérete miatt
Alexa elárulta, mi a véleménye Adrián szakításáról, hogy látja a saját szerepét az ügyben, és azt is elmondta, úgy érzi, amióta megdicsérte a zsűri, hirtelen mindenki elkezdett hízelegni neki - különösen Zita és Barbi.
Brigi nehezen fogadja el, hogy az akadémisták a riválisai
A Veszélyzónába küldött akadémista elmondta, mivel mindenki jóban van a másikkal, nehéz kezelni a helyzetet, hogy valójában egymás ellenfelei.
Katus Attila szerint fizikailag is fejlődtek az akadémisták
Katus Attila rendszeresen edzi az akadémistákat. Elmondta, bár a tehetségkutató előtti fizikai állapotukat nem ismeri, a bent eltöltött idő alatt máris látszódik a kevésbé fitteken is a rendszeres testmozgás. Az étkezés viszont rajtuk múlik, arra nekik kell odafigyelniük.

Pásztor Anna érdekes játékkal ösztönözte az akadémistákat
Az énekesnő a heti tanár az Akadémián, ennek kapcsán elárulta, milyen klassz helyzetgyakorlattal igyekezett fejleszteni az akadémisták színpadi jelenlétét.
Balog Brigi hipnózissal gyógyult meg a betegségéből
Brigi anyukája, Erika elárulta, ért a hipnózishoz, amellyel nemcsak a lánya teljesítményének fokozását segíti, hanem súlyos gyomorsavproblémáin is tudott enyhíteni...
Hipercuki kisbaba volt Kelemen Laci!
Laci édesanyja, Katalin mutatott pár képet az énekes kiskorából a Star Academy Warm-upban. Nézd, milyen édi volt Laci!
Eszter mindig küzdött a súlyával
Az akadémista barátnői, Leila és Luca elárulták, amióta csak ismerik Esztert, mindig fogyókúrázott, noha soha senki nem mondta neki, hogy baj lenne az alakjával. Sőt, a lányok szerint úgy gyönyörű, ahogy van, ezért nem is értik, mi a baja magával.

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS