MŰSORAINK
STAR ACADEMY BACKSTAGE

Keleti Andi szerint manapság nehezebb a dolga az előadóknak
A táncos csajos mozgásórát tartott az akadémista lányoknak, hogy kicsit bátrabban érezzék magukat a színpadon. Azt mondta, manapság nagyobb a nyomás az énekeseken, hogy egy összetettebb produkciót mutassanak a közönségnek, ezért sokszor talán helyesebb lenne az előadóművész kifejezés az énekes helyett.
Keresztes Ildikó kiborulna, ha nem tudna félrevonulni
A zsűritag arról beszélt, miért tartja nagyobb kihívásnak a Star Academy-t más tehetségkutatóknál.
Szőcs Reni barátja nem féltékeny
Reni barátja, Loránd az Akadémiára tett meglepetés látogatásáról mesélt a Backstage-ben. Elárulta, hosszú távra terveznek a törékeny lánnyal, és egyáltalán nem féltékeny.
Vastag Csaba félti Alexát a begubózástól
A zsűritag szerint Alexandra elkezdett falakat építeni maga köré...

Baukó Éva beköltözne az Akadémiára Alekosszal
A tapasztalt reality hősnő amellett, hogy elárulta véleményét Alexandra vadulásáról, megosztotta, milyen stratégiát kéne bevetniük az akadémistáknak, hogy közelebb kerüljenek a győzelemhez. Éva elmondta, nagyon szívesen beköltözne az énekesekhez, természetesen Alekosszal együtt.
Pásztor Annát nem az énektechnika érdekli, hanem az üzenet
A Star Academy zsűritagja elárulta, volt-e vita Hanna Veszélyzónába küldését illetően, illetve azt is elmondta, ő mire figyel oda leginkább az akadémistáknál. Kiderült, még ő is tanult valamit a zsűritársaitól.
Nagy Réka együtt dolgozott Paul McCartney lányával
A Star Academy kísérőműsorának műsorvezetője közel tíz évig modellkedett, és egyik alkalommal volt szerencséje együtt dolgozni a Beatles együttes tagjának lányával, Stella McCartney-val, aki a divatszakma egyik legkiemelkedőbb alakja.
Radics Gigi Arnold kedvéért visszatérne az Akadémiára
Arnold a Beköltöző Showban megígérte, töltött káposztát fog főzni, ha bekerül a Star Academy-be. A jövő héten beváltja ígéretét, Radics Gigi és Kocsis Tibor pedig viccelődtek, hogy a lakoma kedvéért mindenképp megismételnék a látogatásukat az Akadémián.

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS