MŰSORAINK
STAR ACADEMY BACKSTAGE

Majka visszavágott Ördög Nórinak a beszólásáért
A két műsorvezető folyamatosan zrikálja egymást, legutóbb Majka kapta meg a magáét Nóritól, amikor az Élő Show-ról távolmaradt, hogy vendégszerepeljen Zorán koncertjén. Majka óriási trollkodással reagált rá a Star Academy Backstage-ben.
Féltékenység miatt küldték Balázst a Veszélyzónába?
Az akadémisták énektanárai, Hajdu Klára és Kelemen Angelika elárulták, melyik énekessel milyen dolgozni, ki mennyire szorgalmas, és azt is elmondták, elképzelhető, hogy Balázs a szorgalma és céltudatossága miatt vívhatta ki társai ellenszenvét.
Hoppá! Vastag Csaba bekeményített az akadémisták tanáraként
A zsűritag a heti tanár az Akadémián. Elárulta, mi lesz a stratégiája, és az is kiderült, milyen szigorítást vezetett be az énekesek felkészülésével kapcsolatban...
Ezt tanácsolja Hevesi Kriszta a túlfűtött akadémistáknak
Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus arról beszélt, milyen lelki okok állnak a hátterében annak, hogy a hetek óta összezárt akadémisták közül néhányan nem bírják megállni, hogy közeledjenek egymás felé. Tanácsot is adott, mire kellene odafigyelniük a viselkedésüket illetően.

Vastag Csaba: ˝Kezdik kapiskálni, hogy az egész életük megváltozhat˝
A zsűritag elmondta, nagyon jónak tartja a Grease-feladatot Randy számára, mert így előhozhatja magából a vagányabb, férfiasabb énjét, de az egész csapatra jó hatással lehet. Úgy érzi, mostanra már mindenki érzi, hogy mekkora tétje van annak, becsületesen készülnek-e hétről hétre.
Mohamed Fatima: ˝Egyszerű elfelejteni, hogy ott vannak a kamerák˝
L.L. Junior és Fatima az Akadémiára tett látogatásukról meséltek Nagy Rékának.
Hanna barátja élő adásban vallott szerelmet!
A lány édesanyja, Szilvia elmesélte, hogy a család az Élő show-nak köszönhetően találkozott először Hanna barátjával, aki sms-ben jelezte, hogy szeretne ott lenni a stúdióban. Mielőtt Hanna visszatért volna az Akadémiára, a Svédországból csak ezért iderepült srác a színpadra felpattanva szerelmet vallott neki.
Király Viktor: ˝Nem kell mindig simogatni valakit ahhoz, hogy fejlődjön˝
A zsűritag elárulta, nagyon szereti dicsérni az embereket, de több akadémistánál bosszantja az, hogy úgy érzi, ellustulnak tőle, vagy nem veszik elég komolyan a versenyt, ezért kénytelen gyakran mutatni a szigorúbb arcát.

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS