MŰSORAINK
STAR ACADEMY BACKSTAGE

Partizva búcsúzott Nagy Réka és Miskovits Marci
A Star Academy háttérműsorainak műsorvezetői megköszönték a figyelmet és kollégáik munkáját, majd utolsó vendégükkel, Katus Attilával, valamint az akadémistákkal ˝együtt˝ ropni kezdtek.
Gór-Nagy Erika hűséges típus
Réka vendége volt Gór-Nagy Erika egyik barátnője, Anna, aki megosztott pár dolgot az Akadémián visszafogottan viselkedő, az Élő Show-ban színpadot letaroló lányról.
Rá sem ismersz! Ilyen cuki kisgyerek volt Miskovits Marci
A Star Academy Warm-up és Backstage műsorvezetője kiskori képeivel érkezett a FEM3 Café műsorába. Berki Krisztián szerint Marci semmit sem változott gyermekkori képeihez képest, csupán jól megnyúlt. Még több cuki képe a videóban!
Cuki titok derült ki Zitáról
Streiffert Hanna elárult egy kedves kis kulisszatitkot Budavári Zita furcsa alvási szokásairól.

A kiesők elárulták, kit tippelnek az Akadémia nyertesének
Kátai Lilla, Libor Laura, Szűcs Randy és Streiffert Hanna elárulták, szerintük ki nyeri meg a Star Academy-t.
Nézd meg, mit szólt Vastag Csaba a kifigurázásához!
Illés Adrián Vastag Csaba bőrébe bújt, és többek közt a nassolását, valamint az arckifejezéseit is nagyon viccesen parodizálta. Nézd meg, mit szólt az énekes a humoros jelenetekhez!
Miskovits Marci Király Viktort parodizálta
Nézd meg, hogyan figurázta ki a műsorvezető a Star Academy zsűritagját!
Kökény Attila egyből kiszúrja, ha nem kedvelik
Az énekes az Akadémián a falunapokon való fellépéssel kapcsolatban okosította ki a lakókat, ennek kapcsán árulta el Miskovits Marcinak, az ilyen koncerteken egyből látja, ki az, aki nem különösebben kedveli őt. De rossz vagy kínos élményei nincsenek, a legnagyobb gond maximum abból adódik, ha késői fellépő, és vannak a közönség soraiban, akik akkorra már nagyon részegek.

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS