PIMASZ ÚR OTTALSZIK
Dobrády Ákos megnyílt Papp Gergőék előtt

A Pimasz úr Ottalszik keddi adásában Ákos egy általános napját követhetitek nyomon.

A pár hónapja jegyben járó Iszak Eszter és Dobrády Ákos mindennapjaiba lesett be Papp Gergő! A Mokkában Dobrády Ákos a forgatás részleteiről mesélt. Ákos és párja nem szoktak kamerákat, fotósokat beengedni a házukba, a magánéletükbe, de ezt most elvállalták. A zenésznek Gergő mindig is nagyon szimpatikus volt, a műsorát pedig igényesnek tartja, ezért úgy döntött, hogy egy bizonyos mértékig tehetnek kivételt. Ákos szerint Gergőnek nagyon jó a stílusa, szívesen barátkozott volna vele akár az iskolában is. Úgy érzi, hogy a műsorvezető hamar meg tud teremteni egy bizalmi légkört, és nem érzik, hogy éppen forgatás zajlik, hiszen Gergő szerinte olyan, mint egy jó futballbíró. Ákos elmondta, hogy több lett belőle, mint amit gondolt, a második bor után már mindenről beszélgettek. A zenész egyébként nem érzi jól magát, amikor az intimszféráról kell beszélnie. A Pimasz úr Ottalszik keddi adásában Ákos egy általános napját követhetitek nyomon, forgattak otthon, teniszezés közben, a stúdióban, és a nyelviskolában is. A zenészt is meglepte, hogy ott alszik Judit és Gergő, azt gondolta, hogy a vacsora után hazamennek. Este együtt főztek vacsorát, elmondása szerint jókat beszélgettek és jókat ettek. A SuperTV2-n kedden 22:25-től láthatjátok Esztert és Ákost a Pimasz úr Ottalszik című műsorban.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Címkék: dobrády ákos   forgatás   iszak eszter   magánélet   Pimasz úr ottalszik 2. évad   pimasz úr   stúdió

2014. május 13. 11:34Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS