Adásból
Feke Pál inkább él egyedül, mint egy rossz kapcsolatban

Volt kedvesével rendezték be a házat.

Feke Pál konyhájának felszereltsége gyakran főző házigazdát sejtet. A színész elmondta, hogy a ma már orvosként dolgozó egykori kedvesével rendezték be a házat anno, négy évet éltek ők itt kettecskén. Ma azonban a társa csak kutyája. Feke Pál úgy tartja, hogy inkább él egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

Nézd meg a Pimasz úr Ottalszik videóját!

A műsorról: Sztárok otthonában éjszakázik Papp Gergely. A SuperTV2-n a riporter ismert emberek egy-egy napját mutatja be a reggelitől a másnapi ébredésig. A csípős humorú riporter igazán testhezálló feladatra vállalkozik: úgy mutatja be a sztárokat, ahogy ő látja őket. A kitűzött cél az, hogy legyen velük egész nap, kövesse minden lépésüket és az éjszakát is töltse náluk. A forgatás érdekessége, hogy a teljes stáb mindössze két főből áll: Gergő és operatőr-vágó felesége, Judit látogatják meg a sztárokat, ahol baráti házaspárként vendégeskednek. Abban, hogy Pimasz úr egyéni látásmódja még inkább hangsúlyos legyen, a fejére szerelt kamera gondoskodik. Fogkefe, pizsama, házipapucs bekészítve, indulhat a Pimasz úr Ottalszik – a SuperTV2 képernyőjén!

Címkék: feke pál   pimasz_1_évad   pimasz_adás

2013. december 20. 23:14Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS