Adásból
Feke Pál három éven keresztül zárta le előző kapcsolatát

Pimasz úrnak őszintén mesélt a szakításról.

Feke Pál négy éves kapcsolatának végét mindkettejük hibája okozta, az ő felelőtlensége, és volt barátnője gyerekessége is egyaránt közrejátszott. Ennek mind már három éve, de Pali még csak hetekkel, hónapokkal ezelőtt tudta végleg lezárni a kapcsolatot. Amikor párja eltűnt az életéből, akkor a fejében maradt még 180 gondolat, ma már viszont nem akarja ezt visszacsinálni.

Nézd meg a Pimasz úr Ottalszik videóját!

A műsorról: Sztárok otthonában éjszakázik Papp Gergely. A SuperTV2-n a riporter ismert emberek egy-egy napját mutatja be a reggelitől a másnapi ébredésig. A csípős humorú riporter igazán testhezálló feladatra vállalkozik: úgy mutatja be a sztárokat, ahogy ő látja őket. A kitűzött cél az, hogy legyen velük egész nap, kövesse minden lépésüket és az éjszakát is töltse náluk. A forgatás érdekessége, hogy a teljes stáb mindössze két főből áll: Gergő és operatőr-vágó felesége, Judit látogatják meg a sztárokat, ahol baráti házaspárként vendégeskednek. Abban, hogy Pimasz úr egyéni látásmódja még inkább hangsúlyos legyen, a fejére szerelt kamera gondoskodik. Fogkefe, pizsama, házipapucs bekészítve, indulhat a Pimasz úr Ottalszik – a SuperTV2 képernyőjén!

Címkék: feke pál   párkapcsolat   pimasz_1_évad   pimasz_adás   szakítás

2013. december 20. 23:15Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS