PIMASZ ÚR OTTALSZIK
Kucsera bevallotta a szaftos afrikai kalandokat párjának

Tápai Szabina ismeri férje minden szaftos történetét, még az afrikai kalandokat is...

Kucsera Gábor nyerte meg a Sztárok a fejükre estek című valóságshow-t pár éve, sok botrányos sztori látott napvilágot, több nővel is összehozták kint tartózkodása alatt. Szabina azt mondja, minden szaftos történtről tud már párjával kapcsolatban. A múltat lezárták, és teljesen elölről kezdtek mindent. Hozzátette, Gábor mintaférj- és apa, nem is kívánhatna jobbat.
 

Nézd meg a Pimasz úr Ottalszik videóját!

A műsorról: Sztárok otthonában éjszakázik Papp Gergely. A SuperTV2-n a riporter ismert emberek egy-egy napját mutatja be a reggelitől a másnapi ébredésig. A csípős humorú Pimasz úr igazán testhezálló feladatra vállalkozik: úgy mutatja be a sztárokat, ahogy ő látja őket. A kitűzött cél az, hogy legyen velük egész nap, kövesse minden lépésüket és az éjszakát is töltse náluk. A forgatás érdekessége, hogy a teljes stáb mindössze két főből áll: Gergő és operatőr-vágó felesége, Judit látogatják meg a sztárokat, ahol baráti házaspárként vendégeskednek. Abban, hogy Pimasz úr egyéni látásmódja még inkább hangsúlyos legyen, a fejére szerelt kamera gondoskodik. Fogkefe, pizsama, házipapucs bekészítve, indulhat a Pimasz úr Ottalszik – a SuperTV2 képernyőjén!

Címkék: kucsera gábor   pimasz_3_évad   pimasz_adás   Tápai Szabina

2014. november 11. 22:45Kapcsolódó anyagok
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS