MŰSORAINK
Ötletgazdag

Az ÖtletGazdag 10. adásában Sági Szilárd utánajár, milyen egy zsebben hordozható EKG és egy szenzoros munkaruha. Megvizsgálásra kerülnek geometriai formák 3D-ben, sőt! Az is kiderül, hogyan lehet gyógyítani a virtuális térben.
Tovább
Az Ötletgazdag 9. adásában bemutatásra kerül egy szoftverfejlesztő cég, egy keresőoptimalizációval foglalkozó csapat, egy biciklialkatrészekből tervezett designlámpa és egy transzfercég is, sőt! Az is kiderül, hogyan működik az elektromos robogó.
Tovább
Ismerj meg néhány nagyszerű magyar startup vállalkozást! Egy testvérpár frappáns és nem mindennapi szuveníreket forgalmaz, egy másik csapat pedig akciókamerák képstabilizálásával foglalkozik. Az Ötletgazdag 8. adásában ezenkívül kiderül, mennyire fontos a megújuló energia használata, és az is, hogy mit jelent az automatizált vagyonkezelés.
Tovább
Egy magyar csapat olyan applikációt fejlesztett, ami segíti a parkolást, egy másik pedig mozgó és élethű effektekkel dobja fel a szelfiket. Az Ötletgazdag adásában emellett bemutatásra kerül egy családi pénzügyekkel foglalkozó alkalmazás, aminek segítségével a szülők nyomon követhetik gyermekeik pénzmozgását.
Tovább

Az Ötletgazdag e heti adásában bemutatásra kerül egy interaktív mesetár, a jövő kukásautói és az elektromos autók töltéséről is többet megtudhatsz.
Tovább
Az Ötletgazdag e heti adásában bemutatásra kerül: egy vállalkozás, ami rovarokból és bogarakból készít ételeket; egy állásportál, ami innovatív módon köti össze az álláskeresőket a munkaadókkal; egy kamionradar, ami a jövőbe lát és egy járdanavigációs alkalmazás is, ami megkönnyítheti világszerte a kerekesszékesek életét.
Tovább
Kiderül, mire képes a 3D nyomtatás, mit tudnak az agy-számítógép kapcsolatán alapuló mobilalkalmazások, hogyan segítheti az orvos-beteg kommunikációját egy applikáció és egy virtuális ügyvéd is bemutatásra kerül.
Tovább
Az Ötletgazdag e heti adásában kiderül, mi az a GreenGo és az is, hogy hogyan lehet reptéri parkolással pénzt keresni. Sági Szilárd továbbá bemutat egy motorépítéssel foglalkozó csapatot és egy különleges kanalat is.
Tovább

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS