MAGELLÁN
Rabbi volt, de nőként él tovább: Exkluzív interjú Abby Steinnel

Abby Stein egy ultra-ortodox rabbi, aki elhagyta a világtól elszigetelt, szigorú vallásos zsidó közösségét, hogy transzexuális nőként élhessen. Abby Stein 20 éves koráig nem használhatott internetet, nem volt telefonja de még moziban sem volt soha. Azt azonban mindig is érezte hogy ő más mint a többi korabeli fiú. Azt hogy ennek az érzésnek neve is van és nincs vele egyedül csak akkor tudta meg mikor titokban felment a világhálóra. Ma már nőként a világ szinte minden pontján motivációs előadásokat tart és őszintén mesél életéről. Magyar televíziós stábok közül először a Magellánnak mesélt arról, hogy hogyan változott meg az élete attól, hogy férfiból nő lett.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: abby stein   magellán   magellán_riport

2019. december 13. 14:15Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS