MAGELLÁN
Magellán - Zenei közösségi tér

A zene jótékony hatásáról már sokat hallani. Arról megoszlanak a vélemények, hogy mikor kezdjünk el hangszeres zenét tanulni vagy taníttatni gyerekeinkkel. Egy olyan zenei egyesületnél járt a Magellán stábja, ahol volt már 4 éves dob hallgató sőt zenélt már együtt 9 és 50 éves diák is. Az egyesület amellett hogy mindenféle zenével foglalkozik azért is különleges, mert kényszervállalkozóként hozták létre az egyébként fantasztikusan működő közösségi teret.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: magellán   sorozat   váczi gergő

2019. október 19. 14:40Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS