MAGELLÁN
Magellán - Távolkeleti metropolisz

Dél Korea fővárosában Szöulban annyian laknak, mint Magyarországon. A mindig nyüzsgő városban a koreai kultúra keveredik az amerikaival. A szöuli pontosabban a koreai konyha messze földön híres. Sokan kifejezetten az evés miatt keresik fel ezt az ázsiai nagyvárost. A híres gasztroblogger Mautner Zsófi is rajong ezekért az ételekért, különösen a savanyított káposztáért a kimcsiért, amit nem is olyan nehéz elkészíteni.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: magellán   sorozat   váczi gergő

2019. október 19. 14:40Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS