MAGELLÁN
Depresszió alakulhat ki a kevés ˝lájk˝ miatt a megszállott szelfizőknél

A szelfizés nem új keletű, mert már az 1900-as évek elején is készítettek ilyen felvételeket. A ˝robbanás˝ Ázsiában történt, ahol már-már beteges méreteket öltött, és később persze Európát is meghódította. A kérdés az, hogy milyen személyiség torzulást okozhat az állandó önfotózás, és vajon tényleg azt a képet látjuk-e, amit valójában. A videóból minden kérdésre választ kaphatsz!

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: magellán   magellán_riport   váczi gergő

2017. november 11. 16:24Kapcsolódó anyagok
KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS