MAGELLÁN
Ismerd meg a közösségi varroda előnyeit!

Nem feltétlenül szükséges hatalmas ruhatár ahhoz, hogy valaki divatosan öltözhessen. Sokan szeretnének költséghatékonyak lenni és a környezet is óvni, erre pedig tökéletes megoldás a közösségi varroda, ahol a régi ruhákból újakat lehet varázsolni és ezzel szemét termelés sem jár. Váczi Gergő utánajárt, hogyan lehetnek divatosak az öko ruhák és milyen apró trükkökkel spórolhat az ember.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: divat   magellán   öko   ruha   váczi gergő   varroda

2017. szeptember 23. 17:22Kapcsolódó anyagok
KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS