MAGELLÁN
Autistaként élni a mindennapokban

Az autisták állapota nagyon széles spektrumon mozoghat, nem is gondolnánk, hogy legtöbbjüknek komoly nehézséget okoz egy kórházi vagy orvosi váróban eltölteni néhány percet. Friss nemzetközi statisztika alapján, minden hatodik ember érintett az idegrendszer fejlődési zavarában. Az autista gyermekek tanítása nagyon összetett, a speciális tanrend mellett a szakemberek türelme és empátiája elengedhetetlen a sikeres oktatáshoz.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: magellán   magellán_riport

2017. április 29. 19:01Kapcsolódó anyagok
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS