MAGELLÁN
Ezt talán még te sem tudtad a hangtál-terápiáról

Műszeres vizsgálatok is bizonyítják, hogy a zene gyógyító hatással van a légzésre, javítja a hangulatot. Különböző kísérletekből kiderült, hogy a gyermekek gondolkodási fejlődését is elősegíti, így könnyebben tanulhatnak meg olvasni.

A csakrák közelében keletkezett feszültséget a hangtál terápia rezgései feloldják. A zenehallgatásnál már csak az hatásosabb, ha saját magunk játszunk valamilyen hangszeren.

A műsorról:

A SuperTV2 tudományos és ismeretterjesztő magazinja! A Magellán riportmagazin egy fontos hiányt pótol a hazai televíziózás palettáján. Érdekes, exkluzív tartalmat mutat be, technika, egészségügy, informatika, tudomány, szórakozás és megannyi más témában. A műsor a témákat olyan stílusban dolgozza fel, amely sok ember érdeklődését felkelti és számos nézőt ültet a képernyők elé. Képi világában modern, ízléses, profi, amire a műsor szerkesztői valamint a riporter-műsorvezető személye a garancia.
Műsorvezető: Váczi Gergely

Címkék: gyerek   magellán   magellán_riport   terápia   zene

2017. március 25. 19:02Kapcsolódó anyagok
KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS