#KandászMamik
#KandászMamik - 2020.07.18.

Az ötödik évad ötödik epizódjában #KandászAndiék #MosolyMamiék különleges történetét mutatják be. Ugyanis #MosolyPapi szülész-nőgyógyász, így a saját gyermeke születésénél kispapa szerepben izgulja végig kisfia születését. Ráadásul a mindig optimista, tüneményes #MosolyMami speciális méhfejlődési rendelleneséggel született, így a várandósság és a szülés korántsem indul problémamentesen. Sokat sírunk. A nevetéstől és a meghatottságtól.
- Hogyan találkozik egy izzasztó fittnessóra az életre szól szerelemmel?
- Hogyan éli meg egy szülész-nőgyógyász a kispapa szerepet?
- Miért dönt egy szülész-nőgyógyász amellett, hogy leveteti kisbabája őssejtjeit a Krio Intézetnél?

6 szerelem, 6 születés, 6 család! A történetük alapján kiválasztott VALÓDI és SZERETHETŐ főszereplő családokat a stáb a pár MEGISMERKEDÉSÉTŐL, a CSALÁDTERVEZÉS, a VÁRANDÓSSÁG, a gyermek MEGSZÜLETÉSE, majd FELCSEPEREDÉSÉN át folyamatosan követi. A családok a közösségi média felületein már INFLUENCEREK, közismert, de mégis hiteles, életüket a Szülőszoba #KandászMamik felületein, a nagyközönség számára követhető módon élik. Amiben hasonlóak: az élethelyzet. Mindannyian életük egyik legfontosabb pillanatára készülnek: babájuk születésére, majd a családdá válásra. Amiben különböznek: a történet, a személyiség.

Címkék: KandászMamik

2020. július 18. 10:50Kapcsolódó anyagok
KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS