#KandászMamik
#KandászMamik - 2020.07.11.

Az ötödik évad negyedik epizódjában #KandászAndiék #StukkerMami izgalmas történetét mutatják be. StukkerMamiék bakfisként ismerkedtek meg egy társkeresőn, 16 éves korukban. A törékeny börtönőrnő szerelme az országhatárokat is ledöntötte. 10 év együttélés után jön kisbabájuk, Zoé. - Megtalálhatod a másik feledet, az életre szóló szerelmet társkeresőn is?
- Miért akar egy törékeny, kedves lány börtönőrnő lenni?
- Mit kívánt egy csodakútnál #StukkerMami a nászútján?
- Miért szeretnék levetetni a Krio Intézetnél Zoé őssejtjeit? És megmutatjuk Zoé születését, a pár aggodalmait, boldogságát, a szakmai stáb profi és emberi közreműködését a Székesfehérvári Szent György Egyetemi Oktató Kórházban Zoé születésénél.

6 szerelem, 6 születés, 6 család! A történetük alapján kiválasztott VALÓDI és SZERETHETŐ főszereplő családokat a stáb a pár MEGISMERKEDÉSÉTŐL, a CSALÁDTERVEZÉS, a VÁRANDÓSSÁG, a gyermek MEGSZÜLETÉSE, majd FELCSEPEREDÉSÉN át folyamatosan követi. A családok a közösségi média felületein már INFLUENCEREK, közismert, de mégis hiteles, életüket a Szülőszoba #KandászMamik felületein, a nagyközönség számára követhető módon élik. Amiben hasonlóak: az élethelyzet. Mindannyian életük egyik legfontosabb pillanatára készülnek: babájuk születésére, majd a családdá válásra. Amiben különböznek: a történet, a személyiség.

Címkék: KandászMamik

2020. július 11. 10:30Kapcsolódó anyagok
KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS