#KandászMamik
#KandászMamik - 2020.07.04.

Az ötödik évad harmadik epizódjában #KandászAndiék #LovasAnyu csodálatos történetét mutatják be. Andrea és férje boldog házasságban éltek. Mindennél jobban szerettek volna babát, de csak nem akart jönni. Kiderült, hogy mindkettőjüknél rosszak az értékek, így sohasem lehet babájuk.
- Hogyan küzdöttek a diagnózis ellen?
- Milyen kezelések hzták meg az eredményt?
- Milyen szerepet játszott a sikerben, hogy #LovasAnyu rátalált Dr. Atalay Katalin doktornőre, akiben bízott és elfogadta , amit javasolt?
- Miért fontos a teherbeesés szempontjából a súlyfelesleg és a túlzott sovnyság?
- Hogyan változtatta meg a házaspár kapcsolatát a folyamatos küzdelem a babáért?
- A boldogság küszöbén mégis miért váltak el?
- Hogyan éli meg egy kismama, ha egyedül marad? Kandász Andi és Feri MarciLaci születését a Budapesti Honvédkóházban kíséri végig.

6 szerelem, 6 születés, 6 család! A történetük alapján kiválasztott VALÓDI és SZERETHETŐ főszereplő családokat a stáb a pár MEGISMERKEDÉSÉTŐL, a CSALÁDTERVEZÉS, a VÁRANDÓSSÁG, a gyermek MEGSZÜLETÉSE, majd FELCSEPEREDÉSÉN át folyamatosan követi. A családok a közösségi média felületein már INFLUENCEREK, közismert, de mégis hiteles, életüket a Szülőszoba #KandászMamik felületein, a nagyközönség számára követhető módon élik. Amiben hasonlóak: az élethelyzet. Mindannyian életük egyik legfontosabb pillanatára készülnek: babájuk születésére, majd a családdá válásra. Amiben különböznek: a történet, a személyiség.

Címkék: KandászMamik

2020. július 4. 10:20Kapcsolódó anyagok
KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS