#KandászMamik
#KandászMamik - 2020.06.27.

Az ötödik évad második epizódjában #KandászAndiék elkísérik az előző részben megismert #KabalaMamit a Krio Intézet Nyílt Napjára, ahol a kismamák és kispapák misztikus sci-fi film közepébe cseppennek. KabalaMami megismerkedik az őssejtek titkaival és megnézi, hogy hol tárolják a kisbabája őssejtjeit. Közben #VagányAnyu a harmadik babáját várja. Zalánka jön, mint a gyorsvonat! Hogyan ismerkedett meg egymással Vera és Gábor? Hogyan kérte meg a lány a fiú kezét, amikor még csak szimpatikusak sem voltak eleinte egymásnak? Hogyan fut versenyt az idővel KandászAndi és Feri, hogy odaérjenek Zalánka születésére Győrbe? Miben különbözik a 3. várandósság és szülés az elsőtől? Kandász Andi és Feri Zalán születését a Győri Petz Aladár Oktató Kórházban kíséri végig.

Kandász Andi és férje Borszéki Ferenc Balázs családi stábja erőt adó, izgalmas történetekben kísér VALÓDI és SZERETHETŐ családokat a pár MEGISMERKEDÉSÉTŐL, a CSALÁDTERVEZÉS, a VÁRANDÓSSÁG időszakán át, egészen a baba MEGSZÜLETÉSÉIG, majd az azt követő időszak gondjait, örömeit is bemutatják. A családok INFLUENCEREKKÉ, közismert, de mégis hiteles, életüket a #KandászMamik Közösség felületein, a nagyközönség számára követhető és átélhető módon élik.

A főszereplők a kismamák, anyukák: #KabalaMami, #StukkerMami, #VagányAnyu, #TriplaMami,
#SzivárványAnyu,#MosolyMami, #TeszveszAnyu, #RákócziFamília, #SuciTimi, #FittMami #BakkerAnyu, #TetkósAnyu, #ShoppingMami, #MeseTünde #LovasAnyu ,#NonstopAnyu , A reality MŰSORVEZETŐJE, a beleélő képességéről ismert hiteles, népszerű műsorvezető, KANDÁSZ ANDREA, aki együtt „LÉLEK(G)ZIK” a családokkal.

Címkék: KandászMamik

2020. június 27. 10:30Kapcsolódó anyagok
KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS