MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > KI KICSODA

PONGRÁCZ PÉTER (GAZDAG TIBOR)

pongrácz doktor.jpg

A Csillagvirág Klinika megalapítója, többségi tulajdonosa, orvos igazgatója, jelképe. Tekintélyes, mind szakmailag, mind emberileg. Tisztességes és becsületes. Megfontolt, higgadt, igazságos, önzetlen, jóindulatú, hűséges, lelkiismeretes, világlátott ember. Imádja a lányait, Barbarát és Bettyt. Sokat vívódik, stresszel, mindent a szívére vesz. Az ország lehíresebb kardiológusa.


DR. NEMES VIKTOR (JÁNOSI DÁVID)

undefined

Fiatal, tehetséges sebész orvos a klinikán. Péter tanítványa, amire kölcsönösen büszkék. Jó barátságot ápol valamikori nagy szerelmeivel, Steiner Dórával és Horváth Veronikával. Per pillanat magányos, vágyna egy kapcsolatra, de sok komoly csalódás érte. Bartha Enikő iránt vonzódott. Élete a munkáról és kisebb mértékben a barátokról szól. Olykor túlságosan szabálykövető, amiért a többiek időnként cseszegetik.


DR. KARDOS ZOLTÁN (MARTON RÓBERT)

KARDOS ZOLTÁN (1).jpg

Zoltán a klinika nőgyógyásza.Az igazi nőcsábászként érkező orvos, az egy éjszakás kalandok híve. Igazi társasági ember. Bár Káldor Margit (Brózik Klára) mellett átmenetileg lehorgonyozik, kapcsolatuk szakításhoz vezet. Pár hónapot Chicagóban tölt. Majd visszatérve, beleszeret Bettybe, akit feleségül vesz, de rövid időn belül elválnak útjaik. Kardos onnantól újra csak a könnyed futókalandoknak hódol. Szakmailag számos különös és már-már menthetetlen esetet kezel sikerrel. Miután kiderül, hogy a dokumentácók meghamisításával segédkezett Zsanettnek titokban tartani gyermeke édesapjának kilétét, kirúgják a kórházból, de hiánya pótolhatatlan, így visszahívják.


DR. STEINER DÓRA (VÉGH JUDIT)

VÉGH JUDIT (1).jpg

Dóra a csinos és szép doktornő nagyon jó barátságban van egykori szerelmével, Nemes Viktorral. Az Dél-Amerikát megjárt fiatal nő felvértezve érkezik vissza a klinikára és átmenetileg Konrád szeretője lesz. Miután kiábrándul az érzelemmentes kapcsolatból, társkeresésre adja a fejét. A sikeres kutatás elhozza élete nagy szerelmét, Molnár Dénest (Gere Dénes Ákos) aki egy alapítvány keretében adománygyűjtéseket szervez. Összeköltöznek, és Dóra sokat segít párjának a karitatív munkában, főképp az után, hogy Dénes súlyos autóbalesetet szenved, amiből nem tud teljesen felépülni.


KINCSES PATRÍCIA (NAGY KATA)

kis manyi.jpg

Patrícia első generációs értelmiségiek gyermeke, aki az átlagnál magasabb intelligenciája, kommunikációs képességei, és nem utolsósorban nagyon előnyös kinézete miatt megszokta, hogy állandóan a figyelem központjában van, és eléri, amit akar. Mivel megszokta, hogy a környezete nagy részénél rendre jobban teljesít, és hogy előbb-utóbb ezt észreveszik és elismerik, nem esik kétségbe új munkahelyén, a Klinikán sem: nem játssza el a félénk újoncot, és teljes természetességgel hajt rá az őt érdeklő feladatokra és pasikra, kezdetben Kardosra, Bezerédi Szilárdra, majd Kellerre.


DR. VARGA EMŐKE (ANGYAL ANITA)

ANGYAL ANITA.jpg

Dr. Varga Emőke belgyógyász. Fontos számára a szakmai előmenetel, és az elismerés, a Csillagvirág Klinikát kiugrási lehetőségnek tartja. Csinos, de nem hivalkodó, fiatalos dokotrnő, akit Dóra helyére veszi fel Péter. Minden erejével azon van, hogy meghódítsa Nemes Viktort, ha kell még hazudik is érte. Miután a férfi elutasítja, Révész Milánnal melegednek össze.


DR. MOLNÁR DORINA (MAJOR MELINDA)

MAJOR MELINDA.jpg

Ő a Bedő Zsolték (vagyis a korábban a Bervicz Klinika mögött álló, fehérgalléros bűnöző befektetők) által delegált orvos, aki a Csillagvirág Klinika plasztikai sebészetét fogja vezetni. Érkezésekor kiderül, hogy Viktor évfolyamtársa volt az egyetemen.


TARNAI TÜNDE (BOGDÁNYI TITANILLA)

BOGDÁNYI TITANILLA.jpg

Tünde egy magabiztos, undefinedhatározott, vagány nő, aki egy rablóbanda vezetőjeként tűnik fel a sorozatban. A csillagkúti maffia felszámolását követően Tünde még védeni próbálja a saját pozícióját az alvilági körökben, de később mégis kénytelen belátni, hogy le kell mondania a drogbizniszről és fel kell számolnia az alvilági kapcsolatait. Révész Milán barátnőjeként más perspektívát kap az élete, egyfajta újrapozícionálás veszi kezdetét.


FEHÉR ROLAND (SUHAJDA DÁNIEL)

SUHAJDA DÁNIEL.jpg

Roland kettős karakter. Egyfelől sikeres üzletember, a Csillagvirág Klinika gazdasági igazgatója, másfelől a helyi alvilág vezetője, melyet apjától, Fehér Richárdtól örökölt meg, miután sajátkezűleg végzett vele. Bár élete nagy szerelme Barbara, Roland házasságot köt a szépséges modellel, Bencsik Beával (Szorcsik H. Viktória), aki Péter néhai húga, Réka (Létay Dóra) örökbe fogadott gyereke és jelenleg Párizsban él testvérével, Ádámmal (Volosinivszki György). A házasság nem tart sokáig, így Barbarával újra egymásra találnak. Roland próbálja titokban tartani alvilági szerepét, de Barbara rájön és a bizalmatlanság olyan méreteket ölt, hogy a lány szövetkezve húgával megpróbálja lebuktatni Roland szervezetét. Roland kénytelen börtönbe juttatni a két lányt. Idővel ki is szabadítja őket és Barbara megérti, hogy Roland féltésből cselekedett, mert még mindig halálosan szerelmes belé.


TEMESVÁRI ALIZ (RÉTI ADRIENN)

undefined

A börtönben együtt ült a Pongrácz lányokkal, majd a maffia tagja lett. Konrád felesége. Erős, határozott, férfias karakter, aki a haláltól sem riad vissza. Harcias, küzdő, domináns jellem, aki hideg fejjel képes gondolkodni és cselekedni. Tünde „látszólag” megöli, de a holttestét nem találják meg, később kiderült, hogy túlélte. Konrád halála után eltökéli, hogy kiiktatja Rolandot.


KELLER MÁRK (SIPOS CSABA)

undefined

A Csillagvirág Klinika egykori intendánsa, ma Csillagkút polgármestere. Kincses Patrícia párja. Tipikus karrierista. Simulékony, manipulatív, mindenkinek azt tudja mondani, amit hallani akar, így könnyen szerez támogatókat a céljaihoz. Döntéseit és cselekedeteit gyakran befolyásolja Roland állandó fenyegetése.


BODOLAI ANDRÁS (TÓTH ROLAND)

TOTH ROLAND.jpg

Bandi az Erdélyből Magyarországra települő család feje. Bár eredeti végzettsége ápoló, a Klinikán karbantartóként és biztonsági őrként dolgozik. Egyszerű, tisztességes, segítőkész, nyakas ember. Szereti az életet, becsületes, humoros, a legfontosabb számára a családja, bár fiával, Szabival (Timon Barna) néha túl szigorú. Lányával, Orsival (Braghini Rozina) jóval elnézőbb. Számára csak egy nő létezik, felesége, Böbe (Cseke Katinka). Élete legnagyobb barátsága Száraz Emilhez (Benkő Géza) köti, akivel számtalan elképesztő kalandot él meg. Örök álma egy saját motor és egy sörrel teli hűtő.


BODOLAI SZABOLCS (TIMON BARNABÁS)

TIMON BARNA.jpg

Szabit egy igazi rosszcsont gyerek, aki a szülőknek rengeteg gondot okozott. Az évek múlásával azonban előtérbe kerülnek azok a jó tulajdonságai, ami miatt gyerekként is szerethető: jószívű, igazságos, empatikus, kreatív és igazi rajztehetség. Fejlődésében nagy szerepet játszott a Tamás atyával kötött barátsága. Érettségi után a Képzőművészetire szeretne jelentkezni grafikus szakra, de ad magának egy év felkészülési időt. Hogy addig is keressen egy kis zsebpénzt, besegít apjának a karbantartói munkában. Miután megismerkedik élete nagy szerelmével, Révész Borival (Kárpáti Rebeka) és fotós bátyjával, Milánnal (Adányi Alex) méginkább beleveti magát az alkotói munkába és megnyer egy rajzpályázatot, festményeiből kiállítást is rendeznek.


RÉVÉSZ MILÁN (ADÁNYI ALEX)

ADÁNYI ALEX.jpg

Milán a húgával, Borival költözik Csillagkútra. A két fiatal teljes önállóságra adja a fejét, miután szüleikkel teljesen megromlik a viszonyuk. Valamint mindketten a dübörgő divatszakmában dolgoznak, amit két felkérés között nyugodtabb környezetben akarnak kipihenni. Milán befutott és keresett fotós, ezáltal rengeteget dolgozik. Hugával nagyon szeretik és kiegészítik egymást és Milán szinte atyai féltéssel óvja Borit. Az éretten gondolkodó testvérpár jó hatással van a bizonytalankodó Szabira, Milán segít neki felkészülni a felvételihez és a rajzpályázatra.


MÜLLER OTTÓ (POSTA LAJOS)

POSTA LAJOS.jpg

Müller nyomozó Szlávik Jenő kollegája. Nem egy nehéz ügyet megoldott már, többek közt a túszdrámát a klinikán, vagy Bencsik Bea elrablását. Ugyanakkor számos megoldatlan eset is halmozódik az asztalán. Lelkiismeretes, megfontolt, higgadt karakter, aki egyben megbízható férfi is. Társra lel Elvira nővér személyében és feleségül veszi. Jenővel nagyon jó barátok, és ha csak tehetik, együtt nyomoznak. Ottó elméletben, Jenő gyakorlatban erősebb, így tökéletesen kiegészítik egymást. Barátságuk akkor sem borul fel, amikor a csinos és eszes nyomozónő, Nagy Gabriella (Pikali Gerda) közvetlen munkatársukká válik.


ESZES TIBOR (KATÓ BALÁZS)

undefined

Rendőrtiszti Főiskolát végzett, régebben lefokozták, de jelenleg hadnagy a Csillagkúti rendőrségen. Elismerésre, előléptetésre hajt. Alapvetően jó szándékú, de szabálykövető, okoskodó karakter, aki tudálékosságával gyakran felbosszantja kollégáit.


SZLÁVIK JENŐ (BOZSÓ PÉTER)

BOZSÓ PÉTER.jpg

Jenő, Müller Ottóval kiváló nyomozó párost alkotva, több- kevesebb sikerrel, de rendületlenül üldözik a csillagkúti bűnözőket. Jenő a dinamikusabb, vakmerőbb fél, de csakúgy, mint társa Ottó, ő sem korrumpálható. Jenő magánélete korántsem kiegyensúlyozott. Először a sorozatgyilkossá lett, Ibolyába (Fejes Tímea) szerelmes, míg fel nem göngyölíti az ügyet, majd Szilviával folytat titkos, szenvedélyes viszonyt. Fanni mellett tapasztalja meg a kiegyensúlyozott kapcsolat lényegét, mígnem teljesen elhidegülnek egymástól. Az új nyomozónő Nagy Gabriella érkezése viszont felkavarja a Szlávikban szunnyadó érzéseket és kölcsönös vonzalomra lelnek egymásban.


NAGY GABRIELLA (PIKALI GERDA)

PIKALI GERDA.jpg

Gabit, az éles eszű, fegyelmezett és célorientált nyomozónőt Csillagkútra vezénylik egy gyilkossági ügy kapcsán. A hivatalos utasítás értelmében Szlávikkal és Müllerrel közesen kell felderítenie az esetet. Eleinte szokatlan a maximalista nő jelenléte, de a nyomozás egyre bonyolultabbá válik és a három rendőr lassacskán összekovácsolódik a munkában. Gabi a magánéletéről őszintén beszél Szláviknak, akivel egyre több időt töltenek a rendőrőrsön kívül, így kiderül, hogy Gabi elvált nő és van egy gimnazista lánya. Gabi és Jenő között kölcsönös vonzalom alakul ki, aminek köszönhetően, Gabi letelepedik Csillagkúton.


HALMOS ADÉL (NAGY REBEKA)

NAGY REBEKA.jpg

Adél Gabi lánya. A csinos tini számára nagyon fontos a külseje és szeretne idősebbnek kinézni, valamint élvezi, ha feltűnést kelt. Adél egy nagyon vagány, szemtelen és harsány lány. Sokszor elég felelőtlen, ugyanakkor okos és ügyesen manipulál másokat - mindezt persze elsősorban azért, mert figyelemre, szeretetre vágyik.


PAPP KRISZTIÁN (HABÓCZKI MÁTÉ)

undefined

A jóképű, laza srác 20 éves kora óta járja a világot, több évet töltött Nagy-Britanniában és ott lett belőle szakács. Különböző nemzetiségű konyhákon dolgozott, nagy tapasztalatot szerezve hazatelepült, és az a hosszú távú terve, hogy egyszer majd nyit egy saját helyet. A kedves, rugalmas és olykor pimasz srác Halmos Adél szívét rabolja el.


DR. HORVÁTH  VERONIKA (KONDÁKOR ZSÓFIA)

KONDÁKOR ZSÓFI.jpg

Veronika Orsi és Szabi Erdélyből származó unokatestvére, aki rezidensként kerül a Csillagvirág Klinikára. A kezdetben csúnyácska, visszahúzódó, szerény lány kitűnő lexikai tudással érkezik, ám a gyakorlatban hibát hibára halmoz, amitől meggyűlik a baja mentorával, Konráddal. Beleszeret Viktorba, de kapcsolatuk hamar véget ér. Hogy orvos kollégájával, Kalem Józseffel (Kembe Sorel) örökbe fogadhassák az elárvult Kozma Lucát (Vida Sára) összeházasodnak és idővel egymásba is szeretnek. Életüket teljesen felforgatja az Örök Fényesség Egyháza nevű szekta, melynek vezetője Lux Endre (Dóczy Péter) mindent megtesz, hogy Luca vezetésével máglyahalálba vezethesse híveit. Terve ugyan nem sikerül, de a lelki traumák következtében széthullik Vera családja.


ORAVECZ FANNI (BÁLIZS ANETT)

BÁLIZS ANETT.jpg

A gyönyörű és fiatal Fanni, nem a vonzó külsejének köszönhette a főnővéri kinevezését. Munkabírása és kötelességtudata emelte fel a vezetői pozícióba. Hibátlanul dolgozik és ezt elvárja mindenkitől. Konráddal folytatott viszonya ellenszenvessé tette kollégái körében, de rájön, hogy a Parancsnok csak kihasználta. A nyomozó, Szlávik Jenő (Bozsó Péter) udvarlásának képtelen ellenállni és sokáig egy párt alkotnak, de az érzelmek kihűlnek. A kórház egyik betege, Simon Csaba (Király Attila) hódítja el szívét, ám sajnálatos módon Csaba meghal. Vigasztalást Halász Kristóf oldalán nyer, akivel eleinte csak haveri és testi kapcsolatban vannak, de idővel a viszonyuk elmélyül.


GALAMBOS GYÖNGYI (MADÁR VERONIKA)

undefined

Gyöngyi a Kékmacsek igazi színfoltja volt, amíg pincérnőként ott dolgozott. Jelenleg a klinika recepciósa. Szeret mindig, mindenről tudni, és mindenbe beleszólni, igazi pletykafészek. Emellett egy csupa szív teremtés és ott segít, ahol csak tud. Odavan az ezotériáért és képes kártyából jósólni. Élete egyetlen és igaz szerelme Száraz Emil (Benkő Géza). Ám határtalan szerelmükből nem születhet utód, így a férfi elhagyja Gyöngyit és Venezuelába költözik, hogy romantikus regényeiből szappanopera sorozatot írjon és egyúttal megadja annak lehetőségét, hogy Gyöngyi valaki mással családot alapíthasson. Ám úgy tűnik, Gyöngyi örökre a szívébe zárta a férfit.


HUNYADI KÁROLY (CS. NÉMETH LAJOS)

CS. NÉMETH LAJOS.jpg

Károly bácsi, a valamikori Kisbolt-tulajdonos, ma is vitális öregúr, aki a kórház büféjét üzemelteti. Bár megözvegyülése után nem köteleződött el újra, szimpátiáját nem titkolja a csinos tánctanárnő előtt a salsa klubban. Unokája, Kalem Józsi Csillagkútra költözésével és családalapításával már el is felejthette a magányt, lakása megtelt élettel. Nem beszélve a szomszédokról, Bodolaiékról, akik családtagként szeretik. Károly bácsi egy igazi jóságos nagyapó. Szeretetet sugárzó, tiszteletet érdemlő, megengedő. Ha csak teheti, igyekszik hasznossá tenni magát, de cseppet sem tolakodó módon.


BOGDÁNYINÉ VAJDA ÉVA (PÁSZTOR EDINA)

ÉVIKE.jpg

Éva egy elvált anyakönyvvezető, aki a boldogságot Károly bácsi oldalán találja meg. Bogdányiné visszatérő alkohol problémákkal küzd, de Károllyal nagy szeretetben élnek és ez átsegíti a gondokon. Éva nagyon szeret táncolni és az egyedüli vágya az, hogy nyugodt, boldog életet élhessen Károllyal.


BARTHA ENIKŐ (BUGÁR ANNA)

undefined

Enikő egy magabiztos, ambiciózus és rámenős HR igazgató. Az elvált nő egy bűnügy kapcsán Szlávikhoz fordul segítségért és rányomul a nyomozóra, aki nem tud ellenállni neki és titkos viszonyba kezdenek. Enikő birtoklási vágya határtalan és mindenre képes lenne Szlávikért, komoly fejtörést és bonyodalmakat okozva ezzel a nyomozónak.


FARAGÓ ALEX (KISS ERNŐ ZSOLT)

undefined

Alex Faragó Róbert (Frenkó Zsolt) fia és Meli bátyja. Alex a kórház társigazgatója Pongrácz Péter mellett. Arrogáns, negatív karakter, aki rengeteg konfliktust generál a kórház dolgozói között. Alapvetően elkényeztetett, jólétben nevelkedett figura, aki azt gondolja, hogy neki minden jár és minden sikerül, vagy az apja elintézi. Van üzleti érzéke, de gyakran hoz egyoldalú döntéseket.


BALOGH ZSOLT (SZŐKE RICHARD)

SZŐKE RICHARD.jpg

Zseni karaktere alapvetően kedves, jószándékú, pozitív, vagány, bevállalós. A fiatal vállalkozónak határozott elképzelése van a világról, és ahhoz tartja is magát. Meli szerelmes belé - amiért Deka féltékeny is rá - de Zseni nem viszonozza a lány érzelmeit.


FARAGÓ MELINDA (TÓTH-ZSIGA NÓRA)

TÓTH-ZSIGA NÓRA.jpg

Meli egy feltűnően szép egyetemi hallgató, aki sokat ad magára. Nagyon elkényeztetett, határozott, magabiztos fellépésű, lendületes lány, de egyáltalán nem kitartó. Alapvetően nem rosszindulatú, de cinikus, sokszor fölényes stílusú - a külsőségek fontosak számára. Szerelmes Zsenibe, aki ezt nem viszonozza.


VÖRÖS LÉNA (HEVESI-TÓTH EVELIN)

undefined

Szabi csoporttársa a Művészeti Egyetemen, régóta tetszik neki Szabi és nagyra értékeli a művészetét is, de Szabi Bori távozása után nem akar új kapcsolatot. Kreatív, nyitott, romantikus, vidám természetű.


SZŐDI ERIKA (KOVALIK ÁGNES)

undefined

Bandi biztonsági őrnek veszi fel a klinikára. Elvált, nincs gyermeke. Határozott, kiáll magáért, ugyanakkor kedves, gyengéd, vidám, jó humorú, emberszerető, segítőkész. Korábbi csalódása miatt kissé bizalmatlan a férfiakkal, ha magánéletről van szó.


MÁRTON LUCA (ANTALFI ANETT)

undefined

Rezidens orvos. Egyedülálló, kedves, finom nőies alkat. Félénk, naiv. Tehetséges orvos, de az önbizalomhiánya miatt nem mer belevágni semmibe, elsőre ügyetlennek, határozatlannak tűnik. Vera a mentora.


KATONA PETRA (VILÁGI VANESSA)

undefined

Rezidens orvos. Kemény, magabiztos, határozott fellépésű lány. Erős igazságérzete van, kiáll magáért és másokért is. Céltudatos, néha bántóan nyers másokkal, de a barátaiért tűzbe menne. Sebészként szeretne befutni. Dorina a mentora.


KÓSA ÁRON (JERGER BALÁZS)

undefined

Rezidens orvos. Rendkívül taktikus. Nem túl tehetséges orvos, de jól keveri a kártyákat, jól helyezkedik, simulékony, azokhoz dörgölőzik, akiktől előrejutást remél. Hajlamos bajkeverésre. Karrierista szemléletű. Kardos a mentora.


BAUMANN BRÚNÓ (CSIBY GERGELY)

undefined

Rezidens orvos. Laza, öntörvényű, féktelen cinikus zseni, ha kell, a jó ügy érdekében megszegi a szabályokat és nem ragaszkodik az egyenes úthoz. Összefüggéseiben látja a dolgokat. Szeret csajozni, de nem keres komoly kapcsolatokat, gyorsan továbbáll. Viktor a mentora.KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS