MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > KI KICSODA

Pongrácz Péter (Gazdag Tibor)

undefined

Péter a Csillagvirág Klinika alapítója és igazgató főorvosa. Megbízható és kitűnő orvos. Vezetői székét és kórházát számtalan támadás érte, de Péter rendületlen elhivatottságával túlélt mindent és a mai napig tiszteletben álló vezető. Első feleségét Laurát (Kerekes Viktória) elveszítette ugyan, de közös gyermekük, Barbara az egyik legfontosabb kincs az életében. Kisebbik lánya Helen Tanakis-tól (Tallos Rita) született Amerikában. Betty néhány éve Csillagkútra költözött és mind apjával, mind Barbarával szoros kötelékben, szeretetben élnek. Péter magánélete nem alakult túl szerencsésen. De nagy szerelme Dr. Zámori Alexa (Liptai Claudia) az autóbalesete utáni kómából visszatérve visszatalál hozzá.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Pongrácz Barbara (Legerszki Krisztina)

Barbara Péter idősebbik lánya, aki egy robbantás következtében súlyos fejsérülést szenvedett és arcműtéten esett át. A lány a divatszakmában dolgozik. Modellügynökséget vezet és reklámcéget igazgat. Barbara vonzza a rosszfiúkat, annak ellenére, hogy karaktere önzetlen, jóindulatú, nyitott személyiséget tükröz. A sok kudarcot megélt viszonyából Várnagy Előddel mit sem tanulva Fehér Rolandba lett szerelmes. Habár Roland őt és húgát, Bettyit kénytelen volt börtönbe juttatni, hogy megvédje őket a maffia bosszújától, amiért le akarták buktatni a szervezetet, kijutva onnan újra egymásra találnak.

A SZÍNÉSZ NÉVJEGYE

Az oldal még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS