MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EXKLUZÍV

Nemrég arra kértünk benneteket, hogy szavazzátok meg, mi legyen a Jóban Rosszban új forgatási helyszínének a neve. Néhány nap alatt több mint 5000 szavazat érkezett, lássuk, hogyan döntöttetek:
Tovább
Sáfár Anikó visszatér a képernyőre, ugyanis szerda este debütál a Jóban Rosszban című napi sorozatban a SuperTV2-n!
Tovább
A Faragó Alexet alakító Kiss Ernő Zsolt még sosem verekedett kamerák előtt. A véres jelenet megvalósítását kaszkadőrök segítették, a színész pedig elmeséli hogyan élte meg a forgatást.
Tovább
A mindent eldöntő meccs napján a lányok is igyekeznek segíteni a csapatot, ezért tánccal készülnek. Madár Vera, Nagy Kata, Bálizs Anett és Kárpáti Rebeka mesélnek a próbákról, valamint az élményeikről.
Tovább

Elérkezett a csillagkútiak és a szigetkomlósiak nagy összecsapásának a napja, amiről a Dr. Nemes Viktort alakító Jánosi Dávid mesélt.
Tovább
Péntek este új szereplő érkezik Csillagkútra, hiszen megszületik Dóra és Kardos kislánya! Nézd meg a kulisszák mögött készült videónkat, melyben bepillanthatsz a forgatásokba, és közelebbről is megismerkedhetsz a bájos kisbabával!
Tovább
A Jóban Rosszban Rolandját játszó Suhajda Dániel számára az elmúlt év igazán különleges volt, hiszen életének legmeghatározóbb pillanatai idén történtek.
Tovább
Nézd meg a Jóban Rosszban sztárjainak újévi köszöntését!
Tovább

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS