MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EXKLUZÍV

Idézd fel velünk a Jóban Rosszban legizgalmasabb momentumait! TOP 10-es listánk nyolcadik helyén Bodalai Böbe ikonikus telefonhívása áll.
Tovább
A Jóban Rosszban csapatának legrégebbi tagjai, Madár Vera, Jánosi Dávid és Gazdag Tibor megosztották a TV2 online riporterével, Lenzsér Olivérrel, hogy emlékeznek vissza az elmúlt másfél évtizedre.
Tovább
Idézd fel velünk a Jóban Rosszban legizgalmasabb momentumait! TOP 10-es listánk kilencedik helyén egy igazán különleges jelenet áll, amikor is gyanús alakok kezdenek el lézengni a Csillagvirág Klinikán.
Tovább
Idézd fel velünk a Jóban Rosszban legizgalmasabb momentumait! TOP 10-es listánk tizedik helyén az az ikonikus csillagkúti jelenet áll, ami feje tetejére állította az egész klinikát.
Tovább

Nyertesek: 2020. január 27.: Szabó Józsefné 2020. január 28.: Lengyel Édua 2020. január 29.: Csapó Edina 2020. január 30.: Borsos Patrik 2020. január 31.: ...
Tovább
A Jóban Rosszban sármos rezidense, Csiby Gergely elárulta, milyen volt a sorozat díszletei között egy lóval együtt forgatni.
Tovább
Nézd meg a Jóban Rosszban sztárjainak újévi köszöntését! Tarts velünk 2020-ban is!
Tovább
Jóban Rosszban 2020-ban is! Minden hétköznap este 20.20-tól a SuperTV2-n!
Tovább

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS