MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EXKLUZÍV

Nézd meg a Jóban Rosszban sztárjainak karácsonyi köszöntését!
Tovább
Az első találkozás alkalmával Madár Vera nem mindennapi módon cserélt telefonszámot későbbi férjének. Hogy pontosan mi történt, arról a Jóban Rosszban színésznője a FEM3 Caféban mesélt.
Nézd vissza a teljes beszélgetést itt: Madár Vera: ˝Egyesek azt várják el, hogy egy nő legyen topmodell külsejű…˝
Tovább
˝…beszéljen legalább 4 idegennyelvet, legyen 2-3 diplomája és szüljön 4-5 gyereket˝ - vélekedik a Jóban Rosszban színésznője a 21. századi női elvárásokól. Hogy még milyen gondolatok fogalmazódtak meg Verában, az a videóból kiderül.
Tovább
A Jóban Rosszban sorozatban Éry-Kovács Zsanna Szűcs Lívia őrnagy szerepét vette át Ruttkay Laurától, aki nemrég ikerbabáknak adott életet. Szűcs Lívia őrnagy időről időre visszatért a sorozatba, ez jelentett egy állandó szerelmi szálat közte és a Posta Lajos által alakított Müller Ottó között. A két színész elmesélte, milyen volt a váltás, és hogyan rázódott bele Zsanna az új szerepbe.
Tovább

A Jóban Rosszban rosszfiúja, Suhajda Dániel a Mokka adásában jelentett be két örömhírt: pár hónappal ezelőtt megkérte szerelme kezét, nem sokkal később pedig kiderült, hogy menyasszonya a második gyermekükkel várandós.
Tovább
A Jóban Rosszban divatkedvelő színésznője, Kárpáti Rebeka a FEM3 Caféban elárulta, hogy milyen ruhadarabokat és színeket hord szívesen, és arról is mesélt, hogy évekkel ezelőtt volt egy rocker korszaka, ám akkor anyukája többször is beszólt neki az öltözködése miatt…
Tovább
Mihályfi Balázs már 20 éve alkot egy párt kedvesével, így tud egy s mást arról, mire van szüksége a nőknek. A Jóban Rosszban színésze mesélt az új darabjában vállalt szerepéről és arról, mennyire nem megy neki, ha be kell ugrania valaki helyett szerepelni.
Tovább
A sorozat Melijét alakító Tóth-Zsiga Nóra kezdeményezésére fogyatékkal élő emberek látogathattak el Csillagkútra. A színésznő a turai Mint a többi ember Közhasznú Alapítvány fiataljaival akarta megosztani azt az élményt, amivel egy forgatás jár. Az alapítványnál lévő sérült emberek maguk is szeretnek színészkedni, így különleges tapasztalatot jelentett számukra, hogy bepillanthattak a kulisszák mögé. Nézd meg a látogatáson készült képeket!
Tovább

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS