MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3543. epizód
Elemér tisztázódik a nyomozás során és komoly döntést hoz a jövőjét illetően. Közli Melivel, hogy bár nagyon szereti a lányt, hosszú távom mindkettejüknek az lesz a legjobb, ha ő most elhagyja Csillagkutat. Viktorék gyanút fognak, hogy a focimeccsnek komoly tétje lehet. Bandiék komolyan aggódnak Orsiért, aki szétcsúszva kerül elő.
Jóban Rosszban - 3542. epizód
Elemér vallomást tesz a rendőrségen és Béla is feladja magát. Eszesnek és Müllernek gyanús Elemér részéről ez a hirtelen támadt önfeladás. Péter próbálja menteni a menthetőt, de a szigetkomlósi igazgató nem hajlandó visszatáncolni a megállapodástól. Bálint keresetlen őszinteséggel szembesíti Dórát a helyzetével, Dórának segítségre van szüksége.
Jóban Rosszban - 3541. epizód
Roland végezni készül Bélával, de Elemér az utolsó pillanatban, élő adásban színt vall a csillagkútiaknak. Enikő gyanút fog, és arra kényszeríti Alexet, hogy mondja el mi az igazság a meccs körül. Szlávik utánajár Krisztiánnak, amin Adél kiborul. Gabi és Szlávik összefeszül egymással Adél és Krisztián kapcsolata miatt. Adél elrohan otthonról.
Jóban Rosszban - 3540. epizód
Alex magabiztosan áll hozzá a csapatépítő foci meccshez, aztán Viktortól megtudja, hogy a szigetkomlósi csapat mennyire erős. Roland azt akarja, hogy Keller ölje meg Perényit, akivel idő közben elkészítik a videó felvételeket. Megjelenik a klinikán Majoros Kálmán, a szigetkomlósi kórház igazgatója.
Jóban Rosszban - 3539. epizód
Dorina megpróbál rájönni, hogy szerelmes-e Pongráczba. Dekáék már előre isznak Elemér győzelmére, és az emberek is leszólítják, hogy fotót készítsenek vele, ami miatt Fazekasnak bűntudata van, mert fél, hogy lebukik. Fellegi váratlanul hazamegy.

Jóban Rosszban - 3538. epizód
Böbe és Bandi aggódni kezdenek Orsiért, aki későn ér haza, majd másnaposan ébred. Meli megpróbálja meggyőzni Elemért, hogy lépjen vissza. A rendőrség elkezdi keresni Perényit, akinek nyoma veszik. Dorina bocsánatot kér Pongrácz doktortól. Kardos belátja, hogy Bálintak végig igaza volt.
Jóban Rosszban - 3537. epizód
A nyilvános vitán Zemlényi hitelét veszti az emberek szemében, miután nem jelenik meg a szemtanúja. Krisztián el akarja hagyni Adélt, mert fél, hogy a szülei megutálnák, ha megrontaná a kislányukat. Garai úgy dönt, hogy Csillagkúton marad. Roland megmenti Elemért.
Jóban Rosszban - 3536. epizód
A nyilvános vita napja. Keller találkozik Bedő ügyvédjével, hogy információkhoz jusson Elemér múltját illetően. Eszes és Müller továbbra is dühösek Garaira, amiért ott hagyja őket. Jenő és Adél vitája tovább fajul. Bedő megadja a kért információt Kellernek, viszont eladja Zemlényinek is, így Elemér bajba kerül.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS