MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3480. epizód
Csillagkút lakói gyanakodni kezdenek Milán viselkedése miatt, hogy több van a halálesetek mögött mint amennyit a rendőrök elárulnak. Böbe és Bandi ebéd közben Gabit kezdik el faggatni a gyilkosságokról. Adél rosszul lesz.
Jóban Rosszban - 3479. epizód
Gyöngyi továbbra is Valdimírt okolja a halálesetek miatt. A rendőrség Szlávikkal az élen, próbálják leleplezni Rolandot, amiben Milán a segítségükre van.
Jóban Rosszban - 3478. epizód
Konrád temetésének napja.. Mindenki máshogy készül rá, és mindenki másképp éli meg a temetést. Roland gyönyörű gyászbeszédet mond, amihez Milánnak és Barbarának is van egy-két szava.
Jóban Rosszban - 3477. epizód
Alex, Enikő, Roland és Tünde együtt vacsoráznak, hogy tökéletes tervet eszeljenek ki. Enikő azon aggódik, hogy hol a csapdba Bervicz befektetőinek az ajánlatában. Vera átmegy Gyöngyihez, hogy ellenőrizze milyen az állapota.
Jóban Rosszban - 3476. epizód
Keller cserben hagyja Barbarát és kilép a Csillagszemtől. Gyöngyinek továbbra is pánik rohamai vannak, amin mindenki próbál segíteni, Fellegi pedig légzésgyakorlatot tanít neki. Gabi forrása nem tűnik megbízhatónak. A központból megjön az engedély, hogy tovább nyomozhatnak Bervicz után.

Jóban Rosszban - 3475. epizód
Tünde kiakad, mert szétszórva találja a cuccait az utcán, Milánt pedig nem tudja elérni. Roland a bankkártyájával próbálja lecsitítani a kedélyeket, majd összezörren Pongrácczal, aki elárulja, hogy mindent tud Konrádról.
Jóban Rosszban - 3474. epizód
Barbara és Zseni összezörrennek, Bandi újult erővel visszatér a munkába, akit mindenki óriási örömmel fogad. A rendőrséget megelőzi Bervicz és kiüríti az egész klinikát. 
Jóban Rosszban - 3473. epizód
Szlávik és Gabi behívják Tündét a rendőrőrsre, hogy megfélemlítsék. Milán fél elmondani az igazat Borinak, és leissza magát a Macsekban, majd közeledni kezd Barbara felé. Gyöngyi szerint Vladimír áll a halálesetek mögött.
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS