MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3440. epizód
Vladimir elrabolja Gyöngyit. Kardos felhívja a vámpírt, hogy Szlávik bemérhesse a tartózkodási helyüket, így Szlávik megtalálja őket. Vladimir közli Szlávikkal, hogy őt akarja túszként Gyöngyi helyett. Rolandék új tervet szőnek, hogy közelebb juthassanak a merénylőhöz. Roland tudni akarja, mit derített ki Tünde. Böbe átköltözik Verához.
Jóban Rosszban - 3439. epizód
Gyöngyi megérti, mivel vádolják Vladimirt és a szerelme segítségére siet. Gyöngyi végül rádöbben, hogy a csillagkútiakat rettegésben tartó vámpír tényleg nem más, mint Vladimir. Barbara visszavág Rolandnak, aki egyre nehezebben viseli a békés szerepet. Szabiék aggódnak Böbe miatt, Bandi egyelőre nem értesült még az otthoni zűrzavarról.
Jóban Rosszban - 3438. epizód
Barbara átlátja a helyzetet, és igyekszik megbékíti Melit. Kardos és a rendőrség Vladimirre gyanakszik, aki készen áll az utolsó leszámolásra. Szláviknak nem, de Gyöngyinek sikerül telefonon elérnie Vladimirt, aki már készül valamire. Bodolaiék bizalmi válságban, Böbe drasztikus lépésre szánja el magát. Böbe úgy dönt, hogy átköltözik Verához.
Jóban Rosszban - 3437. epizód
Roland és Barbara elválnak, Alexék terve pedig működésbe lép. Meli kiborul. Gyöngyi úgy érzi ő is megtalálta végre az igazit. Kardos és Zseni közlik Szlávikkal, hogy szerintük a körözési plakáton látható fantomkép nagyon is hasonlít Vladimirre. Szorulni kezd a hurok a vámpír körül. Böbe előkerül, de addigra Bandi is szembesül Szabi felfedezésével.
Jóban Rosszban - 3436. epizód
Nézd meg a Jóban Rosszban videóját! Csillagkút lakói garantáltan nem unatkoznak. A sikersorozat megfűszerezi a nézők hétköznapjait is sokszor krimibe illő ...

Jóban Rosszban - 3435. epizód
Böbe kiakad Szabira, miközben Bandit műtik. Dóri elájul, Vladimír és Gyöngyi bemennek hozzá a kórházba. Meli meglátogatja a bátyát, aki nagyon kiakad Enikőre. Roland nyomására sikerül Vilmát vissza juttatni az újsághoz.
Jóban Rosszban - 3434. epizód
Roland szembesül vele, hogy Róbert Barbara ajánlatát fogadta el. Kardos visszalép a nyomozástól, Gyöngyi mellé védelmet rendelnek el. Bandin elvégzik a műtétet, Szabi egyelőre nem beszél a családjával. Miközben Krisz megkötözve alszik Vladimir lakásán Gyöngyi elújságolja a vámpír pasijának, hogy rendőri őrizetet kapott.
Jóban Rosszban - 3433. epizód
Nézd meg a Jóban Rosszban videóját! Csillagkút lakói garantáltan nem unatkoznak. A sikersorozat megfűszerezi a nézők hétköznapjait is sokszor krimibe illő ...
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS