MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3488. epizód
Gyöngyi váratlan helyről kap levelet, amit nem mer kibontani, mert azt gyanítja, hogy Vladimírtól jött. Vera felolvassa neki a levelet. Vilma és Roland megbeszélése fenyegetőzésbe torkoll.
Jóban Rosszban - 3487. epizód
Vilma és Meli vitája tovább folytatódik, Dorina és Viktor tovább verseng. Vilma váratlanul beállít Rolandékhoz, hogy nyomozzon utánuk. Adél munkát vállal Misi burgerezőjében, hogy vissza tudja fizetni a szüleinek a tartozását.
Jóban Rosszban - 3486. epizód
Melinek a sarkára kell állni Vilmával szemben, Nemes doktor elkezd kutakodni a rejtélyes befektető után. Roland és Bedő leülnek tárgyalni, Fellegi és Vera veszekedése pedig kiabálásig fajul.
Jóban Rosszban - 3485. epizód
Faragó meglátogatja Pongráczot és megfenyegeti, Meli és Vilma megimerkednem a Macsekban, de az új igazgatóasszony nem kap meleg fogadtatást az alkalmazottjától. Vera elkezd gyanakodni Fellegire, hogy valami rosszban sántikál.
Jóban Rosszban - 3484. epizód
Dorina, az új plasztikai sebész, aki nem mellesleg Viktor egyetemi szerelme, megjelenik a klinikán. Mivel még Pongrácz nem írta alá a szerződést Alex és Roland egyre több hazugságot talál ki, hogy ne derüljön ki az igazság.

Jóban Rosszban - 3483. epizód
Kiderül, hogy hova tűnt Adél telefonja, Gabi és Szlávik pedig megpróbálják megoldani a helyzetet. Faragó megpróbálja meggyőzni a lányát, hogy vállalj el a Csillagszem vezetését, de Meli nem akar az apja bábuja lenni.
Jóban Rosszban - 3482. epizód
Roland és Alex vitája üvöltözésig fajul, mivel Pongrácz nem adja be a derekát az új plasztikai főorvost illetően. Barbara leül beszélni Viktorral. Fellegi bemegy a rendőrségre érdeklődni Vladimír után.
Jóban Rosszban - 3481. epizód
Gabi aggódik Adél egészségéért, Meli, Deka és Barbara összeülnek megbeszélni, miként járjanak el. Kardos valóra vált álomként éli meg az előléptetést, és talán még a szerelem is rátalál.
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS