MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - A 3448. epizód
A rendőrség színházi bakija után ismét nincs ötletük merre rejtőzhet Vladimír. A Bodolai család megtudja, hogy Böbe idegen férfiakkal töltötte az éjszakát, mindeközben Milán megjelenik Roland lakásán, és megszökteti onnan Tündét. Ezekután az elhagyott férfi személyesen akarja megbeszélni a dolgokat.
Jóban Rosszban - A 3447. epizód
Hiába vették el a vámpír ügyet a csillagkúti rendőrségtől, ők tovább nyomoznak, és a színházi gyanú beiigazolódni látszik, amikor érdekes dolgokat találnak a díszletek között. Roland féltékeny Milánra, hogy Tünde exe, Patrícia és Fanni pedig rajta kapják Böbét ahogy este borozgat az új hódolójával.
Jóban Rosszban - 3446. epizód
Tünde és Roland összefeszülnek, Roland döntésre jut Milánnal kapcsolatban. Tünde próbálja rávenni Rolandot, hogy ne legyen meggondolatlan, Roland megfenyegeti Milánt, hogy nincs több dobása. A rendőrségi átszervezés a nyomozás újrakezdésére sarkallja Müllert és Eszest. Böbe újra felbukkan otthon, de Bandiban ezúttal felülkerekedik az önérzete.
Jóban Rosszban - 3445. epizód
Tünde és Roland tovább szövik a tervüket, miközben Alízék elfordulnak Milántól. Böbe még mindig nem ment haza, viszont közben udvarlója akad. Dóri hazugság árán próbálja enyhíteni Gyöngyi szerelmi bánatát.
Jóban Rosszban - 3444. epizód
Milán úgy összeveri Rolandot, hogy kórházba kerül, de Tünde még a történtek után sem akar szakítani a férfival, aki azt állítja, hogy szintén a lépcsőről esett le. Szláviknak sikerül kikapcsolnia a védelmi rendszert, így rendőrség még időben rátalál és túléli a mérgezést. Bori és Vera békíteni próbálják Böbét.

Jóban Rosszban - 3443. epizód
Vladimir megmérgezi Szlávikot, Tünde pedig kórházba kerül, mert állítólag leesett a lépcsőn, ám a többiek arra gyanakszanak, hogy Roland bántalmazta, ami miatt Milán fekeresi a férfit. Böbe újra elhagyja a családját, ami megint feszültséget szül Bori és Szabi között. A rendőrség szem elől veszíti a ˝vámpírt˝, így Szlávik élete veszélybe kerül.
Jóban Rosszban - 3442. epizód
Müllerék tervet dolgoznak ki Vladimir tőrbe csalására. Szlávik megtalálja a kamu ügyet, aminek köszönhetően Vladimir belelkesedik, talán rábukkantak a szerelmére. Milán nem jár sikerrel, Roland drasztikus lépésre szánja el magát. Tünde nagyon félti Milánt. Böbe hazamegy segíteni, Bandi megérti, hogy Böbe nem kíván hazaköltözni.
Jóban Rosszban - 3441. epizód
Vladimir túszként tartja Szlávikot, és előáll a követelésével a rendőrök felé. Tünde ráveszi Milánt, hogy segítsen neki Roland merénylőjének megtalálásában. Aliz tudni szeretné, honnan veszi Milán, hogy újabb merénylet készül Roland ellen. Orsi igyekszik Böbe lelkére beszélni, aki továbbra is ijesztően viselkedik. Alex lejáratja magát Roland előtt.
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS