MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3559. epizód
Viktor válságos állapotban van. Kellerék titka veszélybe kerül, Roland rájön, hogy Kellernek és Péternek is lehet valamilyen alkuja. Keller tudja, hogy Roland nem csak a hívásait hallgatja le. Enikő és Meli sem békül Alexékkel, Meli Enikőhöz fordul segítségért. Bandi apai szigorral próbál rendet vágni Orsi életében.
Jóban Rosszban - 3558. epizód
A csillagkútiak a győzelmüket ünneplik. Miután Majoros részletesen elmeséli Meli árulását, Meli közli mindenkivel, hogy nem a csillagkútiakat verte át, hanem Majorost és Dorina alá is támasztja Meli igazát. Keller belebegteti a lemondását, és újabb rejtélyes üzenetet kap. Orsi rosszul lesz a drogoktól és Bálint nyújt neki segítséget.
Jóban Rosszban - 3557. epizód
Kardosék megtudják mi a mérkőzés tétje, a csillagkúti csapat győzedelmeskedik. A rendőrök nyomozása egyelőre nem vezet eredményre, Roland cselhez folyamodna. Az az ötlete támad, hogy Keller mondjon le, akkor kapcsolatba akarnak vele lépni, hogy rávegyék, gondolja meg magát. Szabi aggódik Orsiért, és úgy dönt, nem titkolózik tovább a szülei előtt.
Jóban Rosszban - 3556. epizód
A pomponlányok produkciója nagy sikert arat. Dóra mégis kimegy a meccsre Annával, ami nagyon jól esik Kardosnak. A mindent eldöntő mérkőzés rosszul kezdődik a csillagkútiak számára. Belendül a nyomozás, a rendőrök fontos információhoz jutnak Kellerrel és Naomival kapcsolatban. Bálint segítene a fiának hazautazni, de Dominik összevész az apjával.
Jóban Rosszban - 3555. epizód
Meli felhúzza Barbarát aki közli Zsenivel, hogy gondolkodjon gyorsan, mi lesz a Macsekkel Meli és az apja pénze nélkül, mert az tuti, hogy ő kicsinálja ezt a nőt. Végül úgy döntenek, egyelőre nem szembesítik Melit az árulásával. Rolandék kifaggatják Samut Naomiról, aki beszámol erről a rendőrségnek. Dóra elmegy Bálinthoz és megkezdik a terápiát.

Jóban Rosszban - 3554. epizód
Meli kiharcol egy utolsó esélyt Alexnek az apjuknál. Barbara elmondja Péternek és Dorinának, hogy mit tudott meg Meliről, egyre biztosabb benne, hogy Meli összejátszik a szigetkomlósiakkal. Roland azt akarja, hogy Keller poloskázza be a rendőrséget és be is biztosítja Keller szavahihetőségét. Bálintnak sikerül beszélnie a fiával.
Jóban Rosszban - 3553. epizód
Alex felkínálja a lemondását az apjának, Meli lebukik Barbara előtt. Samu segít a rendőröknek lebuktatni a dealer-eket és kideríteni mi történhetett Naomival. Roland szerint Bedőéknek mégis köze lehet Bettihez. Bálintnak sikerül kapcsolatba lépnie a fiával. Patrícia nem akarja áltatni Kellert, úgy érzi mégsem fog működni közöttük a dolog.
Jóban Rosszban - 3552. epizód
Dorináék edzőtáborba vinnék a csapatot. Meli kapcsolatba lép a szigetkomlósiakkal, felhívja Majorost, és segít, hogy a szigetkomlósiak nyerjenek. Barbara azon elmélkedik Zseninek, hogy Melinek nem is jönne rosszul, ha kikapna a csapatuk. Keller kiengeszteli Patríciát. A Betti utáni nyomozás elakadni látszik. Szlávik megbékél Krisztiánnal.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS