MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3496. epizód
Meli visszaveszi Vilmát, amin Barbara kiborul. Gyanús alakok jelennek meg a Burgeritisben, ami Adélnak egyből fel is tűnik. Tünde és Roland összekapnak, majd az utóbbi kitalálja, hogy ha megöletné a polgármestert az megoldaná az összes problémáját.
Jóban Rosszban - 3495. epiód
Krisztiánt megkéseli a tolvaj aki ellopja Orsi táskáját, a lány bevallja Adélnak, hogy bejön neki az új fiú. Megnyit a Burgeritis. Emőke jelentketik Dorinánál, hogy vele dolgozhasson. A polgármester műtétje jól sikerül, Pongráczék megmentik az életét.
Jóban Rosszban - 3494. epizód
Kitudódik a haláleset, és újságírók lepik el a klinikát. Barbara és Meli összevesznek Vilmával a kis magánakciója miatt. Keller és Patrícia elkezd alakulni valami. Sor kerül a polgármester műtétjére, ami nem zajlik zökkenőmentesen.
Jóban Rosszban - 3493. epizód
Vera és Fellegi megint összevesznek, Patrícia és Keller között úgy tűnik alakul valami.Roland nem öleti meg a Medvét, és más holttestét mutatja meg Bedőnek.
Jóban Rosszban - 3492. epizód
Lacika szülei megpróbálják rendezni a kapcsolatukat. Rolandék megpróbálják kicselezni Bedőt, és igyekeznek titokba tartani azt, ami az éj leple alatt történt a Csillagvirág Klinikán.

Jóban Rosszban - 3491. epizód
Dórát megviseli az egyik páciens története, és úgy dönt befejezi a munkát, ám a beteg kisfiút csak ő tudja meggyógyítani. A Buregirtis megnyitója nagyon jól sikerül. Bedő Rolandékkal intéztetné el egy közismert bűnöző megölését.
Jóban Rosszban - 3490. epizód
Gyönyi állapota sokat javul a levél óta. Misi nem kapja meg az utolsó engedélyt a Buregeritis megnyitásához, így csak a közeli barátokat hívja meg vendégségbe, ahová váratlanul a rendőrség is beállít...
Jóban Rosszban - 3489. epizód
Vera elviszi Vladimír levelét a rendőrségre, hátha kiderül valami a titokzatos vámpír hollétéről. Meli és Deka csúnyán összevesznek. Bedő a plasztikai részleg megnyitása előtt már műtéteket akar végre hajtatni.
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS