MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3456. epizód
Böbe bemegy Gyöngyihez a klinikára érdeklődni a hogyléte felől, és felajánlja neki a segítségét, mint lélekgyógyász. Konrád meglátogatja Alizt, és megtudja, hogy miért is ment igazából a feleségéhez Tünde. Pongrácz azon dolgozik, hogy Viktor náluk maradjon.
Jóban Rosszban - 3455. epizód
Roland meglátogatja Barbarát, és személyesen is szembesíti az igényeivel, miközben Zseni megfenyegíti őt. Viktor elmondja Pongrácznak, hogy megkeresték a konkurens klinikáról. Böbe tudomására jut Gyöngyi pánikrohama és bűntudata lesz, hogy nem állt barátnője mellett az utóbbi nehéz időben. Enikő elmenekülne a városból Alexel vagy Alex nélkül, hogy megszökjön Roland elől.
Jóban Rosszban - A 3454. epizód
Enikő megpróbálja meggyőzni Rolandot, hogy hagyjon fel a bosszúval, de a férfi nem akarja, hogy az ellensége puhánynak higgyék. Konrád leül vele beszélni, amikor elárulja, hogy meg akarja szerezni Barbara százalékait a kórházból. Viktort váratlanul felkeresi egy férfi, aki munkát ajánl neki.
Jóban Rosszban - 3453. epizód
Roland ezúttal Aliz telefonját nyomoztatja le, és váratlanul beállít az új rejtekhelyre, még mielőtt eltűnhettek volna a többiek, de Barbara miatt nem képes rájuk gyújtani a házat. Gyöngyi ismét pánikrohamot kap, Adél pedig megszervezi, hogy Anikó véletlen betévedjen a Macsekba, hogy össze tudjanak ülni, mindent megbeszélni.
Jóban Rosszban - A 3452. epizód
Enikő és Alex amikor megérkeznek a vacsorára, azzal szembesülnek, hogy kettesben fogják tölteni az estét, miközben vendéglátójuk eltűnik az éj leple alatt. Barbaráék elviszik a faházból Milánékat Zseni házázba, hogy biztonságban legyenek. Böbe váratlanul beállt otthonra, az összes holmijával együtt.

Jóban Rosszban - 3451. epizód
Bandi a kezébe veszi a dolgokat, és elmegy Böbe boltjába, hogy végleg elküldje a riválisát. Barbara megtudja, hogy Roland végezni akar Milánékkal, így Alíz segítségét kérik. Deka és Anikó helyzete pedig tovább bonyolódik.
Jóban rosszban - A 3450. epizód
Enikő rájön, hogy Alex hazudik neki, Anikó elmeséli Dekának a pozitív terhességi tesztet, azt a kis részletet kihagyva, hogy nem tudja ki az apa. Melinek feltűnik, hogy valami nem stimmel, miközben Milán és Tünde tervet eszelnek ki.
Jóban Rosszban - A 3449. epizód
Deka és Anikó visszatérnek Ausztriából és bejelentik az eljegyzésüket amit Zseni és Meli nem támogatnak.
Sanyi elmegy Böbe boltjába, hogy a bocsánatáért esedezzen. Gyöngyi beavatja Böbét a vámpír ügybe, Bandi pedig kifaggatja Fannit az előző estéről.
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS