MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3567. epizód
Betti eltűnt telefonja vezethet a két szívecskés rejtély megoldásához. Eszes sikeresen ráijeszt Zsellérre. Hanna fotózása jól sikerül, Bori és Szabi is megbékülni látszik Bori új feladataival, de Szabi aggódik, hogy valami őrült rákattan Bori képeire. Bálint bemutatja Dominiket a kórházban, és Orsi is kibékül végre Bálinttal.
Jóban Rosszban - 3566. epizód
Galkó és Roland kihallgatása nem vezet eredményre. Milán rábólint a munkára, Bori pedig új kihívásokkal szembesül. Szabi nem képes arra bátorítani Borit arra, hogy a testét közszemlére tegye, mire Bori kiakad, és megoszt egy bikinis képet a közösségi oldalán. Vera beavatja Orsit Bálint történetébe. Bálint végre találkozik Dominikkel.
Jóban Rosszban - 3565. epizód
Galkó üzletet ajánl Rolandnak, majd a rendőrök lekapcsolják. Alex nem tudja kiengesztelni Milánt. Bálint egy páciense kritikus állapotba kerül, ezért Bálint nem tud időben elindulni Dominikért. Bori mégsem kapja meg a fehérnemű kampány fotózását. Zita elmondja, hogy szerinte Borinak aktívabb online életet kellene élnie.
Jóban Rosszban - 3564. epizód
Az új elosztók Pepén keresztül kapcsolatba lépnek Rolanddal. Roland döbbenten konstatálja, hogy a terjesztő névjegykártyáján kettő szívecske látható. A kórház új reklámkampánya Kőváry művésznővel nehézségekbe ütközik. Hanna csak Milánnal hajlandó dogozni. Bálint Dominik érkezésére készül. Adél megtudja, hogy Orsi nehéz helyzetben van.
Jóban Rosszban - 3563. epizód
A titokzatos üzenetküldő Rolanddal veszi föl a kapcsolatot. Rolandék készülődnek Rétihez, amikor Roland kap egy baljós üzenetet, hogy Réti már halott jobb, ha ő ebből kimarad. Alex és Enikő újra együtt a munkában, de a magánéletben Enikő nem kér többet Alexből. Orsi megharagszik Bálintra, Vera viszont közbenjár nála a pszichiáter érdekében.

Jóban Rosszban - 3562. epizód
Keller találkozik az üzenetküldőkkel, de Bettinek most sem akadnak a nyomára. Enikő meglátogatja Alexet, úgy érzi, hogy tudna adni még egy esélyt Alexnek, de a közeledése még rosszabbul sül el. Dominik hazajövetele célegyenesben van. Bálint elmondja Dominiknek, hogy mire figyeljen az úton. A rendőrségi akciót Garai személyesen vezeti.
Jóban Rosszban - 3561. epizód
Szlávik attól tart, ha új terjesztő van Csillagkúton az előbb-utóbb bandaháborúhoz vezet. A telefon, amiről Keller SMS-t kapott bemérhetetlen. Kellert találkozóra hívja a titokzatos üzenetküldő. Alex megborul Enikő elutasítása miatt, részeg hőzöngésbe kezd, és a rendőrségen köt ki. Bálint különös feladatot ad Orsinak, aki végre Bandival is kibékül.
Jóban Rosszban - 3560. epizód
Viktor állapota stabilizálódik. A rendőrök titokban egyeztetnek Kellerrel. Zseni, Péter és Barbara bocsánatot kér Melitől, Gyöngyi pedig megveszi Alex helyett a jegygyűrűt és Alex megkéri Enikő kezét Meli meglepetés buliján. Orsi első látogatása Bálintnál gyors és furcsa véget ér, Bálint közli vele, hogy jöjjön vissza, ha tényleg segítséget kér.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS