MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3504. epizód
Virág mindenről beszámol a rendőrségen, ami jó kiindulási alap lehet Szlávikéknak Bedő és Roland letartóztatásához. A kórházban felállítják a karácsonyfát. Böbe mindenkit meg szeretne hívni magához szenteste, de úgy néz ki, hogy mindenkinek dolga van.
Jóban Rosszban - 3503. epizód
Fellegi váratlanul elhagyja a klinikát, és szabadságra megy az ünnepek végéig. Szlávékék tanácsára Pongrácz megtagadja Virágtól a beavatkozást, amin a nő felháborodik, majd elfogadja a rendőrök segítségét. Orsi és Deka összeszólalkoznak a Macsekban a Krisztián-ügy miatt, ami után a lány kibékül Adéllal.
Jóban Rosszban - 3502. epizód
Viktor megpróbálja kideríteni, miért akarja Virág a teljes arcplasztikát. Barbaráék összeülnek a szerkesztőségben, hogy megbeszéljék Keller polgármesterré válását. Emőke bocsánatot kér Nemes doktortól a korábbi viselkedéséért.
Jóban Rosszban - 3501. epizód
Megjelenik egy nő a klinikán aki teljes arcplasztikát szeretne. Dorina és Roland megijednek, hogy Bedő ember, de a gyanújuk alaptalannak bizonyul. A történtek után Krisztián felkeresi Orsit, akit meglep a fiú érdeklődése. Emőke beszélni sem akar Viktorral.
Jóban Rosszban - 3500. epizód
Tünde aggódik, hogy a rendőrség letartóztatja Zsombori meggyilkolásáért, Patrícia találkozik egy rég nem látott barátnőjével, aki egy külföldi expedícióra hívja. Deka egyensúlyozni próbál Orsi és Adél között, de legbukik. Enikő ráveszi Alexet, hogy kérjen bocsánatot Patríciától.

Jóban Rosszban - 3499. epizód
Fellegi szokatlanul idegesen viselkedik. Tünde pánikba esik, Zsombori halála miatt, mivel lehet hogy rosszul adták be neki az anyagot ami végzett a polgármesterrel. Patríciára panaszt tesz egy nő, aki miatt a doktornő felmond a klinikán. Zseniék megpróbálják jobb belátásra bírni Barbarát.
Jóban Rosszban - 3498. epizód
Tünde megmérgezi Zsomborit, aki Roland terveinek az útjában áll. Viktor és Emőke kapcsolata továbbra sem harmónikus. Patríciának szintén bejön Krisztián, csak mint Adélnak és Orsinak. Barbara eltaszít magától mindenkit.  Tünde retteg, hogy kiderül, hogy köze van a polgármester halálához.
Jóban Rosszban - 3497. epizód
Roland kitalálja hogy tudná megölni a polgármestert. Adél és Gabi összevesznek, mert az előbbi nem akar bemenni egyetemre. Milán megpróbálja jobb belátásra bírni Barbarát, aki mindenkivel összeveszett.
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS