MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3464. epizód
Tündét beviszik a a kórházba kivizsgálásra, ahol ki is hallgatják. Milán elkezd gyanakodni Rolandra, aki értesíti Bercviczet, hogy meg fogják látogatni a rendőrök, ezért minden nyomot eltüntetnek. Konrádban tudatosul, hogy Roland elöette meg a feleségét.
Jóban Rosszban - 3463. epizód
Tünde áldozatnak tetteti magát, Konrád felkeresi és megfenyegeti Berviczt, majd Alexékat. Barbaráék tudomást szereznek Aliz eltünéséről, a rendőrök pedig elkezdenek nyomozni.
Jóban Rosszban - 3462. epizód
Bervicz váratlanul meglátogatja Enikőéket a lakásukon, aminek következtében elmesélik Rolandnak. Aliz és Tünde együtt indulnak el, hogy csapdát állítsanak. Barbara és Konrád megpróbálják megfékezni Rolandot. Böbe és Szabi végre kibékülnek.
Jóban Rosszban - 3461. epizód
Nézd meg a Jóban Rosszban epizódját!
Jóban Rosszban - 3460. epizód
Tünde és Aliz leülnek tárgyalni Rolanddal, és azonnal nyomozásba is kezdenek. Gyöngyi egy altatótól nem tud felébredni. A klinika dolgozói meglátogatják Pétert, hogy megtudják miért adta el Barbara a részét.

Jóban Rosszban - 3459. epizód
Pongrácz elmeséli az egész Fellegi ügyet Barbarának, egy finom reggeli keretein belül, ám a könnyed hangulatnak véget vet, hogy Barbara bejelenti, hogy eladta Rolandnak a részét, majd Melinek is elmondja, aki nagyon kiakad. Milán leül beszélni Szabival, hogy észhez térítse, és megmutassa neki, mennyi mindent veszíthet.
Jóban Rosszban - 3458. epizód
Roland végül elfogadja Barbara 5 évre szóló megállapodását, amit Konrád és Aliz kételkedve fogad. Fellegit továbbra sem sikerül megszerezni, hiába ügyködik Enikő és Alex, miközben a Csillagvirág Klinika dolgozói egyre jobban megkedvelik a férfit. Gyöngyi pánikrohamai egyre rosszabbak.
Jóban Rosszban - 3457. epizód
Roland nem írja alá Barbara szerződését. Szabi szereti Borit, de nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Dóriék "Örülünk, hogy maradsz" bulit tartanak Viktornak, ahol felhívják Fellegit, és állást ajánlanak neki a történtek után. Gyöngyi és Böbe csajos estéje, újabb pánikrohamba fullad.
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS