MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3512. epizód
Dóra és Kardos kislánya megszületik, ám nem lehetnek felhőtlenül boldogok, mivel az anyuka nem ébred fel. Krisztián flörtöl Patríciával, amit Adél nehezen visel, ám egy fordulattal a fiú elsimítja a konfliktust. A rendőrség letartóztatja Bedő utódját, így Roland kiszáll Elemér mögül, és Keller megkezdheti a kampányát, aminek Meli nem örül.
Jóban Rosszban - 3511. epizód
A Bodolai családhoz megérkeznek a finomságok, amiket Vera hozott a szüleitől. Bedő letartóztatása miatt nincs többé szükség Elemérre. Dórának rohama lesz, ami miatt meg kell császározni a kismamát. A rendőrség letartóztatja Rolandot és Bedő utódját.
Jóban Rosszban - 3510. epizód
Meliék bíznak abban, hogy a választók Elemért részesítik előnyben, ám egy felmérésen kiderül, hogy a férfi hátul kullog. Roland egy rejtélyes levelet kap Bedő utódjától. Dóra ugyan kórházba kerül, de ő és a baba teljesen egészségesek.
Jóban Rosszban - 3509. epizód
Fellegi továbbra is mogorva a kollégákkal, amit páran sérelmeznek. Kardosék az ünnepek alatt nagyon várják a születendő gyermeküket, akinek az élete veszélybe kerül, amikor Dóra leesik a létráról. A rendőrségnek nem sikerül megállapodnia Pongrácz doktorral.
Jóban Rosszban - 3508. epizód
Nézd meg a Jóban Rosszban videóját! Csillagkút lakói garantáltan nem unatkoznak. A sikersorozat megfűszerezi a nézők hétköznapjait is sokszor krimibe illő ...

Jóban Rosszban - 3507. epizód
A rendőrség forró nyomon van, mivel Gabinak fontos dolgokat sikerül megtudnia a kórházban. Böbe plusz pénzt talál a kasszában, ami családi konfliktushoz vezet. Vera és Misi kibékülnek. Elemér és Meli között paprikás a hangulat, miután a lány elutasítja.
Jóban Rosszban - 3506. epizód
Meli elutasítja Elemér közeledését, mert nem akarja keverni a magánéletet a munkával. Krisztián beavatja a szomorú múltjába Adélt. Károly bácsi segíteni próbál a Bodolai családnak, ezért készpénzt rak a kasszába. Roland és Bedő a beépített emberük miatt egy lépéssel előrébb járnak mint a rendőrség.
Jóban Rosszban - 3505. epizód
Böbe intézkedni kezd Vera és Misi karácsonyával kapcsolatban, ugyanis az erdélyi rokonok szeretnék ha a család hazamenne. A rendőrség továbbra is nyomoz Bedő és Roland után. Keller és Patrícia végre összejönnek.
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS