MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3575. epizód
Samu vallomása eltéríti a rendőröket a Roland utáni nyomozásról. Milán úgy érzi, Emőkével döcögősen indul a kapcsolatuk. Bálint megérti, hogy Vanda állapota súlyos. Gabi és Szlávik Fannival beszélget Müller állapotáról, Roland biztosítja őket, hogy Müller kiemelt figyelemben részesül. Szlávikban gyanút kelt Roland figyelmessége.
Jóban Rosszban - 3574. epizód
Samu bevallja Rolandnak, hogy segített a rendőröknek a Galkó utáni nyomozás során. Roland ráveszi Samut, hogy mostantól inkább velük működjön együtt. Vera gyanút fog Vanda betegségével kapcsolatban. Adél nyomozni kezd Kiss Tamás után. Szabi nem akar Bori agyára menni. Milán elmeséli, hogy összejött Emőkével, de a lány lemondta a randijukat.
Jóban Rosszban - 3573. epizód
Müller diagnózisa beigazolódik. Rolandékat találkozóra hívja egy újabb üzenet. Roland azon morfondírozik Tündének, hogy Pepére bízza-e a drogüzletágat. Milán és Emőke összejönnek. Dominik anyja felbukkan Csillagkúton és nincs jó állapotban. Vanda és Bálint egymást vádolja a köztük kialakult helyzetért, Vanda rosszul lesz és elveszti az eszméletét.
Jóban Rosszban - 3572. epizód
Gabi megússza a felelősségre vonást. Müllernél súlyos betegségre gyanakszanak, Patrícia és Fanni rádöbben, hogy Müller ultrahanglelete rákos elváltozásra utal. Szabi és Bori kibékülnek, Milán és Emőke egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Orsi újra pörög, de Bálint lehűti a lelkesedését. Orsi személyesebbre veszi a hangnemet, amit Bálint helyre tesz.
Jóban Rosszban - 3571. epizód
Müller súlyos állapotba kerül bevetés közben. Roland közli Tündével, hogy Müller sztrókot kapott az akció közben. Tünde kapott egy csokor virágot, amiben egy pendrive-ot találnak. Kiss Tamás kimagyarázza magát Bori előtt, de Szabi ultimátumot ad Borinak. Orsi lelkesedik Bálint terápiájáért, de Vera továbbra is aggódik a lányért.

Jóban Rosszban - 3570. epizód
A rendőrök és Rolandék is a Galkó elleni akcióra készülnek. Müller és Gabi kiszállnak a gyártelepre,de Gabinak rossz előérzete van Müllerrel kapcsolatban. Szabi személyesen keresi fel Kiss Tamást, aki kimutatja a foga fehérjét, megfenyegeti Szabit. Dóráékat megérinti a Dominikkel való találkozás, de továbbra sem derül ki Bálint múltja.
Jóban Rosszban - 3569. epizód
Kiderül, hogy Galkó, Zemlényi és Bedő összejátszottak. A rendőrség még egy bevetésen szeretné Samu segítségét kérni. Roland a terület átvételére készül. Milán és Emőke közelednek egymáshoz. Szabi megtudja Adéltól, hogy Kiss Tamás cégének peres ügyei és meglopott ügyfelei vannak. Bálint eltökélt, nem hagyja többé, hogy elszakítsák tőle a fiát.
Jóban Rosszban - 3568. epizód
A nyomozás váratlan fordulatot vesz az eltűnt bizonyíték kapcsán. Müllerék letartóztatják Zemlényit. Szabi számára kihívást jelent Bori új imidzse, a vele járó pörgés és máris féltékeny lesz Bori új üzleti partnerére. Dominik talpraesett fiúnak tűnik, de Bálint nem érzi magát késznek és retteg attól, hogy alkalmatlan az apaszerepre.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS