MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3583. epizód
Dominik még mindig bizakodik, de Vanda gyógyszerezése kudarcot vall. Kiderül, hogy Kiss Tamás mindenben hazudott, Gabiék házkutatást tartanak nála. Szlávik és Gabi több tucat fotót talál Kiss laptopján Boriról, és döbbenten konstatálják, hogy ő Kiss célpontja. Bandiék titka lelepleződik. Alex újra közeledni próbál Enikőhöz.
Jóban Rosszban - 3582. epizód
Vanda összeomlik, Bálintra bízza Dominiket. Megesketi a férfit, hogy felhagy a korábbi életvitelével és vigyázni fog a fiukra. Böbe egyre furcsábbnak találja Bandi titkolózását, aki bezárkózik Enikővel és Patríciával egy kórterembe. Fanni szerint Bandi jobban járna, ha beavatná Böbét. Boriék megértik, hogy Netti és Zsanett ugyanaz a személy.
Jóban Rosszban - 3581. epizód
Kiss újra megfenyegeti Zsanettet, aki megtörik, és vallomást tesz a rendőrségen. Gabi tájékoztatja Zsanettet, hogy Kiss egy korábbi barátnőjét is bántalmazta. Böbe arra gyanakszik, hogy Bandi súlyos betegséget titkol előle. Orsi eléri, hogy Bálinttal továbbra is kapcsolatban maradjon, aki bevallja szívesen találkozna a lánnyal. Vanda rosszul lesz.
Jóban Rosszban - 3580. epizód
Roland terve beválik, a rendőrség nem gyanakszik rá, Olga pedig őt választja helytartójának. Enikő meghallja, amint Roland biztosítja Olgával beszél telefonon, Enikő talán többet is hall, mint amennyit kéne. Boriék értesülnek az újabb aggasztó hírekről Kiss-sel kapcsolatban. Bálint és Vanda veszekedéséből megismerjük Bálint sötét múltját.
Jóban Rosszban - 3579. epizód
Az adásvétel meghiúsul, Olga leszámol a beszállítóival a feltételezett áruló miatt. Kiss Tamás meglátogatja Borit és kiderül, hogy Netti nevében is ő kommunikál. Bálintot aggasztja Dominik helyzete, Vanda végstádiumban van. Vera elmondja Dóráéknak mi pontosan Vanda betegsége, az is csoda, hogy egyáltalán még életben van.

Jóban Rosszban - 3578. epizód
A rendőrség és Rolandék is az adásvételre készülnek. Rolandék beáldoznák Pepét. Gabiék úgy fest, nyomra bukkannak Kiss tamással kapcsolatban. Dominik nagyon aggódik Vandáért, és azt szeretné, ha visszamenne a kórházba. Bálint arra kéri Vandát, hogy beszéljenek végre őszintén Dominikkel. Dominik megérti, hogy az anyukája haldoklik.
Jóban Rosszban - 3577. epizód
A rendőrök gyanakodni kezdenek Samura, Szlávik a rajtaütést szorgalmazza. Kiss Tamásra nem találnak terhelő információt. Bori lebukik a sérülésével Tamás előtt. Vanda tagadásba menekül, Bálint viszont nem titkolózhat tovább Dominik előtt, aki Bálinttól akar gyógyszert szerezni az anyjának. Bálint elmondja a fiának, hogy Vanda igazából nem asztmás.
Jóban Rosszban - 3576. epizód
Müller műtétje jól sikerül. Roland elmondja Tündének, hogy a Galkó-féle fejlesztési tervek nyilvánvalóan Bondarenko megbízásai lehetnek, fel akarja venni a kapcsolatot Olga Bondarenkóval. Bálint őrlődik, hogyan szembesítse Dominiket az anyja betegségével. Borira kényszerpihenő vár. Adél bevonja az anyját a Kiss Tamással kapcsolatos nyomozásába.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS