MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3520. epizód
Barbara és Zseni szeretnék ha Pongrácz elutazna egy időre, amíg elmúlik a veszély. Meli teljesen kiakad Elemér miatt. Orsi lemondja az amszterdami utazást, pedig a családja próbál segíteni neki. Eszes újabb információkkal szolgál Vilmának. Vera felajánlja a segítségét Felleginek.
Jóban Rosszban - 3519. epizód
Pongrácz doktor és Barbara élete veszélyben lehet, Meli és Elemér borzasztóan összevesznek amikor kiderül, hogy a lány beleolvasott a leveleibe. Deka elvállalja, hogy helyettesíti Orsit amíg elutazik Milánnal. Elemérnek sikerül visszavonni a feljelentést a rendőrségen, így Meli megússza.
Jóban Rosszban - 3518. epizód
Pongrácz aggódik az ereklye, és a veszélyes szekták miatt. Zseni és Deka viccelődnek azon, hogy Meli dobta Elemért. Böbe amikor megtudja, hogy Milán elhívta magával Orsit Amszerdamba, a lánya kérése ellenére azonnal kombinálni kezd.
Jóban Rosszban - 3517. epizód
Adél megpróbálja kimagyarázni magát a hazugságaiból Orsinak, aki nem bocsájt meg neki. Meli eldobja Elemér e-mail címének a jelszavát Deka tanácsára, és női praktikákkal próbálja meg kiszedni a szerelméből a titkait. Barbara elmeséli Zseninek, hogy Konrád egy felbecsülhetetlen értékű ereklyét hagyott rá.
Jóban Rosszban - 3516. epizód
Meli aggódik Elmér múltja miatt, ezért először Kellernél kérdezősködik, majd önálló nyomozásba kezd. Krisztián meglepetéssel várja Adélt a ˝randijukra˝, és a múltjába is beavatja a lányt. Barbarához beállít Konrád ügyvédje, aki meglepő tárgyat hagy a lányra.

Jóban Rosszban - 3515. epizód
Misi nem hiszi el, hogy Vera nem derített ki semmit Fellegiről, Emőke át akarja szabatni az orrát, elméletileg az új pasija kedvéért. Orsi kedve csak egyre rosszabb. Dórát és Kardost meglátogatja otthon Vera, aki átadja Fellegi jókivánságait is.
Jóban Rosszban - 3514. epizód
Kellerrel interjú készül, amin Alex felhúzza magát, de minden Roland terve szerint halad. Meli fél, hogy Elemér alulmarad, de a lány meglepetésére összegyújt 1500 ajánlást. Emőke megpróbálja féltékennyé tenni Viktort. Beindul a plasztikai részleg aminek Dorináék nagyon örülnek.
Jóban Rosszban - 3513. epizód
Nézd meg a Jóban Rosszban videóját! Csillagkút lakói garantáltan nem unatkoznak. A sikersorozat megfűszerezi a nézők hétköznapjait is sokszor krimibe illő ...
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS