MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3528. epizód
Meli megpróbálja meggyőzni Elemért, hogy nézzen utána a nő halálának a rendőrségnél. Bandiékat kivallatja a rendőrség. Misi meglátogatja Krisztiánt a kórházban. A fiú elárulja, hogy mennyire tetszik neki Adél. Meli magánakcióba kezd. Fellegi beköltözik Konrád lakásába.  
Jóban Rosszban - 3527. epizód
Keller aggódik Elemér titka miatt, Deka már sokallja a munkát a Macsekban. Kardos meglátogatja a többieket a klinikán, Dórának segítségre lenne szüksége otthon a babával. A százados meglátogatja Rolandot Fidó holtteste miatt. Fellegi megkezdi a beköltözést Konrád lakásába.
Jóban Rosszban - 3526. epizód
Gyöngyi, Böbe és Bandi kincset keresnek az erdőben, de Fidó holttestére akadnak, ami miatt a rendőrség kihallgatja őket. Roland aggódik a hirtelen előkerült test miatt. Krisztián kórházba kerül, ami miatt Adél magát hibáztatja. Rolandot aggasztják a Konrád lakókocsija helyén talált holttestről szóló hírek. 
Jóban Rosszban - 3525. epizód
Barbara értesül Böbéék kincskereséséről, akik találnak is valamit az erdőben. Böbe felveti, hogy Szekeres szélhámos, és magának akarja a kincset. Keller Rolandhoz fordul segítségért, miután megérti, hogy Meli beavatta Elemért. Elemér közli Melivel és Kellerrel, hogy nem fog visszalépni a választástól. Krisztiánt súlyos baleset éri a Burgeritisben.
Jóban Rosszban - 3524. epizód
Barbaráéknak nem sikerül átejteniük Rolandot. Gyöngyi figyelmét is felkelti a kincs. Dávid figyelmezteti Rolandot, hogy ha magának akarja a nyomravezető díjat, akkor igyekeznie kell, mert valószínű, hogy másnak már van információja az ereklye hollétéről. Úgy tűnik, Zemlényi komoly versenyhátrányba kerül. Bálint Konrád egykori lakásába költözik.

Jóban Rosszban - 3523. epizód
Roland kideríti, hogy ki volt Konrád ügyvédje. Felkeresik, hogy meséljen nekik az ereklyéről. Adél orvosi igazolással menekülne egy vizsga elől, de Krisztián kiakad rá. Azt hitte Adél tényleg beteg és komolyan aggódott érte. Zemlényi szerint a rendőrök szánt szándékkal csalták őt kelepcébe, hogy egy másik jelöltet juttassanak sikerre.
Jóban Rosszban - 3522. epizód
Meli és Elemér ismét összevesznek, Vilma leleplező cikket ír Zemlényiről, aki mögül kiáll Roland. Orsi áldását adja Krisztán és Adél kapcsolatára. Bandinak titkolóznia kell Böbe előtt, amit nehezen visel. Barbara és Zseni egész nap a rejtélyes adattolvajt várják a szállodájában.
Jóban Rosszban - 3521. epizód
Elemér elárulja a titkát Melinek, egy férfi adatokat próbál lopni a kórházból. Barbaráék műkincsére nagyon sokan licitálnak, Eszes pedig tovább szivárogtat Vilmának, aki találkozót szervez Zemlényivel. Vera beszél Fellegivel, hátha ő tud segíteni Orsinak.
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS