MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3591. epizód
Dorina utánajár Péter aggodalmainak. Szlávikék lehallgatták Rolandot és megtudják, hogy valószínűleg Alex is részt vesz az ügyeiben. A rendőrök megértik, hogy Alex összejátszik Rolanddal. Müller javasolja, hogy koncentráljanak inkább rá. Böbe hiába próbál békíteni, Bori úgy dönt, Párizsba költözik. Bálint elutazik Dominikkel.
Jóban Rosszban - 3590. epizód
Péter utánajár az új pácienseknek a plasztikai sebészeten. A rendőrök megint Rolandra gyanakodnak. Orsi segít Bálintnak rendezni az életét, és megígéri, hogy várni fog rá. Bori mégis megkapja a fehérnemű kampánnyal kapcsolatos munkát, de megtudja, ez azzal jár, hogy Párizsba kell költöznie. Milán is megdöbben a feltételeken.
Jóban Rosszban - 3589. epizód
Bálint végre hazaviszi Dominiket és hálás Orsinak, amiért ilyen megértő és ennyit segített, majd megcsókolja a lányt. Bálint és Orsi összejönnek. Tünde és Roland megrendszabályoznak egy dílert. Alex döntésre jut Enikővel kapcsolatban. Beállnak a frontvonalak Szabi és Bori között. A fiatalok nem jutnak dűlőre egymással, Szabi elköltözik.
Jóban Rosszban - 3588. epizód
Bálinték rábukkannak Dominikre egy barátjánál. Roland megrendszabályozza Alexet, aki lebukik Enikő előtt. Alex elküldi Enikőt a hálóba, amikor Roland érkezik és letorkolja Alexet, tudatosítani akarja benne, hogy egy komoly szervezet része lett. Enikő mindent hallott. Szabi hajthatatlan, Bori pedig kész helyzet elé állítja a fiút.
Jóban Rosszban - 3587. epizód
Keller meggondolja magát, Péter pedig gyanút fog az új plasztikai projekt kapcsán. Dominiket nem találják. Orsi végül eléri Bálintnál, hogy vele mehessen és segítsen Dominik keresésében. Szabi és Bori összekülönböznek Bori további karrierje kapcsán. Alex biztosítja Enikőt, hogy nincs köze Roland illegális ügyeihez és számára csak Enikő a fontos.

Jóban Rosszban - 3586. epizód
Keller meggondolja magát, de nem lesz könnyű dolga Rolanddal. Mindenki Milánt ünnepli, ami rossz érzéseket kelt Szabiban. Miközben Bálint Vanda halála kapcsán intézkedik, Dominik kicselezi a rá vigyázó Dórát és megszökik otthonról. Szabit elmondja Orsinak, zavarja, hogy ha gond van, Borinak nem rá, hanem Milánra van szüksége.
Jóban Rosszban - 3585. epizód
Kellert megbénítja Roland fenyegetése, és bejelenti, hogy kiszáll a harcból. Dominik aggasztóan reagál az anyja halálára. Kiss megjelenik Boriéknál, fegyverrel fenyegetőzik és túszul ejti Borit. Milán lélekjelenlétének köszönhetően Gabinak végül sikerül ártalmatlanítania a férfit. Szabi önbecsülését sérti Milán magánakciója..
Jóban Rosszban - 3584. epizód
Vera elmondja Dominiknek és Bálintnak, hogy Vanda meghalt. Keller beszámol Péteréknek a fejleményekről, újra eljött az összeesküvés ideje. A rendőrök Kiss nyomában vannak, de az elfogása nehezebb, mint elsőre látszik. Gabi és Szlávik döbbenten konstatálja, hogy a letartóztatott férfi nem Kiss Tamás. Roland és Tünde meglepik Kellert és Patríciát.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS