MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3536. epizód
A nyilvános vita napja. Keller találkozik Bedő ügyvédjével, hogy információkhoz jusson Elemér múltját illetően. Eszes és Müller továbbra is dühösek Garaira, amiért ott hagyja őket. Jenő és Adél vitája tovább fajul. Bedő megadja a kért információt Kellernek, viszont eladja Zemlényinek is, így Elemér bajba kerül.
Jóban Rosszban - 3535. epizód
Roland le akarja cserélni Kellert Elemérre, amikor az utolsó pillanatban a Csillagszem közbelép. Krisztián elijeszti Adél magától. Tünde megkéri Márkot, hogy ha úgy látja Roland közeledne Barbara felé, azonnal szóljon neki. Garait előlépteti a központ, viszont cserébe el kell hagynia a csapatot. Zemlényi újra megjelenik a kórházban, hogy embereket toborozzon.
Jóban Rosszban - 3534. epizód
Barbara nem akar Roland ellen fordulni, mivel a volt férje megmentette az életét. Zemlényi kiakad a terrorakció miatt, ezért bemegy a klinikára és a rendőrségre is reklamálni. Müller attól fél, hogy Roland leleplezi őket. Szlávik hazaérkezik, de rögtön össze is vesznek Adéllal, amikor Jenő megtudja, hogy a lány Krisztiánnal jár.
Jóban Rosszban - 3533. epizód
Perczel megbízza Rolandot, hogy robbantson fel egy zsúfolt szórakozóhelyet. Miután a Kékmacsekban a robbantás, majd a lövöldözés halálos áldozatokat szed elszabadul a pokol. Dóra retteg, hogy Viktor meghalt. Gyöngyi kártyája miatt Bandiék pánikolnak.
Jóban Rosszban - 3532. epizód
Perczel túszul ejti Barbarát. Keller, Zseni és Pongrácz a lány keresésére indulnak. Roland és Tünde megpróbálják bevenni a szektavezér házát. A rendőrség rájön, hogy ki rabolta el Szekerest. Gyöngyi kártyái megmutatják a jövőt.

Jóban Rosszban - 3531. epizód
Kiderül, hogy melyik ügynök kinek dolgozik. Barbara veszélyben van. Krisztián jobban lesz, Dóra helyzete viszont egyre aggasztóbbnak tűnik. Müller rájön, hogy Barbara Perczellel van, aki nem Interpol-ügynök. A rendőrség szembesül a szekta bejelentésével, megszerezték az utolsó hiányzó apostoli szent ereklyét, és a világ vége megkezdődik.
Jóban Rosszban - 3530. epizód
Krisztián láza felszökik, Dóra megkéri Kardost, hogy mondja le a látogatókat, mert nem érzi jól magát. Ági vállalja, hogy átmegy segíteni az újdonsült anyukának, aki teljesen kifordult magából. Keller kimenti Elemért a szorult helyzetből. Barbarának és az ügyvédnek váratlanul látogatója érkezik.
Jóban Rosszban - 3529. epizód
Gyöngyi és Böbe a rettegnek, hogy eljön a világvége. Meli megpróbálja megnyugtatni Elemért, majd megállítani a zsarukat. Dóra és Kardos között feszült a helyzet, mert Dórát megviseli az anyaság. Roland és Tünde elkezdik megtervezni a küldetést.
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS