MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3599. epizód
Rolandék elővigyázatosak, de Brigi botrányt csap a szülés után. Hisztérikusan követeli, hogy adják vissza a lányát és megkéri Müllert, hogy segítsen neki, nem érdekli, mi lesz, de nem adja oda a kislányát senkinek. Anikó kórházba kerül, Deka vele van, de Zseninek sürgősen segítség kell. Gabi végre belátja, hogy segítségre van szükségre.
Jóban Rosszban - 3598. epizód
Brigi vissza akar táncolni a műtéttől, de Enikőnek ötlete van a vészmegoldásra. Alex és Enikő azt hazudja Briginek, hogy az övék lesz a kisbaba. Briginél beindul a szülés. Szabi kitalálja a diplomamunkája koncepcióját, és Bori is áldását adja rá. Adél megkerül, miután reggelig bulizott. Gabi irracionális pánikkal reagál Adél ferde éjszakájára.
Jóban Rosszban - 3597. epizód
Roland Enikőt is bezsarolja a projektbe és ezzel a rendőrök is tisztában vannak. Szabi a maradás mellett dönt és a diplomamunkája témáját is megtalálja. Adél visszamegy segíteni Krisztiánnak, de nincs békülés. A lány újra faképnél hagyja a fiút. Műszak után Krisztián bosszúsan konstatálja, hogy Adél nincs otthon és a telefonját sem vitte magával.
Jóban Rosszban - 3596. epizód
Müllerék sejtik, mi áll a Viktor elleni feljelentés mögött. Szabinak máris leesik egy álláslehetőség, amitől Böbe kétségbeesik. Deka kisegíti Krisztiánt, aki berág Adélra, amiért ott hagyta a legnagyobb forgalom közepén. Enikő sajnálja, hogy nem tudta meggyőzni Alexet, hogy forduljon Roland ellen. Roland nyíltan rákérdez Enikőnél, hogy mennyit tud.
Jóban Rosszban - 3595. epizód
Alexék tervet szőnek, hogy kigolyózzák Viktort a plasztikai műtétről. Alex előadja Péternek a kamu sztorit Viktorról, amit Rolanddal együtt találtak ki, névtelen bejelentés alapján Viktor szexuálisan zaklatott egy beteget. Milán és Emőke szakít, Szabi külföldön próbálna szerencsét. Vera titkos akciója jól sikerül, de Adél összeveszik Krisztiánnal.

Jóban Rosszban - 3594. epizód
Viktor részt akar venni az első szülés utáni plasztikán, amely bonyodalmakat okoz Alexéknek. Brigi nem áll kötélnek és közli, ő inkább kihátrál és megtartja a gyerekét. Szabi nehezen találja a helyét Bori távozása után és drasztikus döntést hoz. Verának sikerül elérnie Krisztiánnál, hogy a fiú visszalépjen a rosszul időzített szabad estétől.
Jóban Rosszban - 3593. epizód
Bori elbúcsúzik Bodolaiéktól. Szabi az alkoholba menekül a bánata elől. Bori felhívja, elmondja, rengeteget gondol rá, Szabi megrendül, mindig várni fog Borira. Milán is elbúcsúzik a húgától. Bori távozik Csillagkútról. A rendőrök utánanéznek Briginek, formálódik a Roland elleni akció terve. Adél és Vera is szeretne több időt tölteni a pasijával.
Jóban Rosszban - 3592. epizód
Rolandék elővigyázatosságra kényszerülnek, de a rendőrök így is eljutnak Brigihez. Szabi szembesül Bori döntésével, és megérti, hogy Borival véget ért a közös történetük. Bori és Szabi végleg szakít. Krisztián kéri Adélt, hogy mondja el, mi a baja. Adél kezd kiégni a mindennapi hajtásban, és Krisztiánnal is összezördül.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS