MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 2927. epizód - 1. rész
Adél nem akarja, hogy Szlávikék elengedjék Bencét. Bandi tudatja Dobossal, hogy saját céget alapít. Meli nemet mond arra, hogy bizonyítékot szerezzen Zsenitől. 
Jóban Rosszban - 2927. epizód - 2. rész
Roland beavatja Barbarát, hogy bár eljátszotta a teljes visszavonulást Konrád előtt, de épp az ellenkezőjére készül. Az ügyvéd ismerteti Péterrel Alexa saját temetésével kapcsolatos kívánságát.
Jóban Rosszban - 2926. epizód - 1. rész
Roland beismeri Barbarának, hogy nem tudja kiadni a kezéből a vezetést. Adélék Meliékkel egyezkednek Bence lebuktatásával kapcsolatban. Zseni nem hajlandó segíteni Adélnak.
Jóban Rosszban - 2926. epizód - 2. rész
Alíz Károlyi nyomába ered. Bandi saját biztonságvédelmi cég alapításán gondolkodik. Konrád megkéri Rolandot, hogy a továbbiakban ne folyjon bele a maffia ügyeibe.
Jóban Rosszban - 2925. epizód - 1. rész
Konrád és Roland a rendőrök figyelmének elterelésén agyalnak. Bandi bízik benne, hogy visszamehet dolgozni a kórházba.

Jóban Rosszban - 2925. epizód - 2. rész
Viktor megkéri Dobost, hogy vegye vissza Bandit, aki viszont csak alacsonyabb fizetésért alkalmazná. Szlávik Zsenit is kihallgatja, de nem tud kiszedni belőle semmit. Adél Bighez fordul segítségért.
Jóban Rosszban - 2924. epizód - 1. rész
Barbara veszekszik Bettyvel, amiért beszámolt Péternek Alexa haláláról. Böbe eltiltaná Bandit a biztonsági őrködéstől. Szlávik elmondja Gabinak, hogy Bence megzsarolta. 
Jóban Rosszban - 2924. epizód - 2. rész
Big elmondja Szlávikéknak, hogy Adél láthatóan nem tudta, hogy drogot ad el. Egy túsz köszönetet mond Bandinak, minek hatására Böbe beleegyezik, hogy Bandi ismét biztonsági őr legyen.
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS