MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 2959. epizód - 2. rész
Roland Barbarának bosszankodik, amiért mégsem tudta visszaszerezni a maffia vezetését. Bandinak végül két helyettese és egy tiszteletbeli helyettese is lesz a járőrszolgálatban.
Jóban Rosszban - 2958. epizód - 1. rész
Konrád úgy dönt, megtartja Alizt és a szervezetet. De Roland vajon beletörődik? Meli és Zseni beszámolnak a Levente elleni akcióról Szilviáéknak. 
Jóban Rosszban - 2958. epizód - 2. rész
Nóra végre rászánja magát, hogy kiálljon Szilárd cikke mellett. Már csak két jelölt maradt a helyettesi pozícióra, de Bandi nem tud választani közülük. Mariann levelet kap.
Jóban Rosszban - 2957. epizód - 1. rész
Kardosék győzelmet arattak Szilárd apja felett. Aliz megtudja, hogy Konrád megcsalta őt, de nem úgy reagál, mint ahogy azt Konrád várta. 
Jóban Rosszban - 2957. epizód - 2. rész
Patrícia megelégeli Szilárd tehetetlenségét, és cselekvésre bíztatja az anyjával kapcsolatban. Böbe is jelentkezik a helyettesi posztra, Kardost pedig megpróbálják távol tartani a versenytől.

Jóban Rosszban - 2956. epizód - 1. rész
Aliz nem hagyja, hogy Konrád lemondjon a maffia vezetéséről. Leventét sikerül végre csapdába ejteni, Szilárd győzelemre áll. 
Jóban Rosszban - 2956. epizód - 2. rész
Bandi elmondja Misinek és Gyöngyinek, hogy meghirdeti a helyettesi pozíciót, majd úgy dönt, bevonja a rendőröket is a legjobb helyettes kiválasztásába. Roland elintézi, hogy Aliz gyanút fogjon: Konrád csalja őt.
Jóban Rosszban - 2955. epizód - 1. rész
Mikor Szilárd már majdnem feladná az apja elleni akciót, Meli újra felpörgeti az eseményeket. Bandinak helyettes kell, de túl sok a jelentkező. Konrád felkéri Rolandot kisfőnöknek, de Roland visszautasítja.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS