MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 2948. epizód - 2. rész
Bandiék terve befuccsol, ráadásul Müllerék is szorult helyzetbe kerülnek. Kardos megosztja Dórával, hogy még nem talált senkit, aki eljátszaná a csábítót.
Jóban Rosszban - 2947. epizód - 1. rész
Bandiék bővítenék az őrző-védő vállalkozásukat, amivel egész Csillagkút védelmét ellátnák. Kardos megelégeli, hogy a kollégái komolytalannak tartják. 
Jóban Rosszban - 2947. epizód - 2. rész
Betti megkéri Konrádot, hogy mielőbb rendezze a Kriszta-ügyet. Bandi és Böbe előadják az őrjárat tervét, de Keller nem támogatja. Rolandnak segítségre van szüksége a tervéhez, ezért felfedi a titkát Barbara előtt.
Jóban Rosszban - 2946. epizód - 1. rész
Böbe felveti, hogy Bandi szervezhetne testőrszolgálatot. Konrád arra a következtetésre jut, hogy Kriszta Károlyi embere. Miközben Bori és Mariann Konrádot várják, Keller megtudja a választás eredményét.
Jóban Rosszban - 2946. epizód - 2. rész
Mariann letesz Konrádról. Bandi tettre kész, meg akarja menteni Csillagkutat. Kriszta alkudozni próbál Konráddal és Rolanddal.

Jóban Rosszban - 2945. epizód - 1. rész
Viktor segítséget kér Pétertől Szilárd ügyében. Böbe és Orsi a városban elharapózó bűnözésről beszélnek. Konrád betoppan Mariannhoz a DNS-teszt eredményével, majd vacsorázni hívja Mariannt. 
Jóban Rosszban - 2945. epizód - 2. rész
Bodolaiék rádöbbennek, hogy nincsenek biztonságban Csillagkúton. Kriszta meglepi Konrádot: tud a maffiáról és várta a találkozást.
Jóban Rosszban - 2944. epizód - 1. rész
Garai, Müller, Szlávik és Gabi a várost fosztogató bandáról egyeztetnek. Gyöngyi megállítaná a tolvajt, de őt is kirabolja. Bandi és Gyöngyi feljelentést tesznek a rablók ellen.
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS