MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3432. epizód
Tünde közli Alexszel és Enikővel, hogy Meli és Zseni románca kamu, vagyis Barbaráék átverték őket. Róbert váratlanul felbukkan Csillagkúton. Vladimir ezúttal Dórát szemeli ki következő áldozatának és vámpírként tér vissza az alvó kismamához. A véradáson elég vért sikerül szerezni Bandinak. Adél és Gabi felmentik Szlávikot a nyaralás alól.
Jóban Rosszban - 3431. epizód
Meliék színjátéka működni látszik. Barbara csele bevált, Enikő őt támogatja Rolanddal szemben. Újabb tanú jelenti, hogy látta a vámpírt. Müller beszámol egy hetven évvel korábbi vámpíros nyomozásról Szláviknak, Gabibak és Adélnak. Bandinak sürgős műtétre van szüksége, de nincs elegendő vér a műtéthez. Péter elmondja Bandinak, hogy mi vár rá.
Jóban Rosszban - 3430. epizód
Barbara nem hisz Rolandnak és nem tudni, Alex melyik ajánlatot fogadja el. Roland elmondja Tündének, hogy bepróbálkozott Alexnél. Roland kórházi tulajdonrészt akar vásárolni. A „vámpíros” nyomozás Müller nyakába szakad. Miközben Böbe Szabival pöröl, Bandinál súlyos probléma derül ki, Dóra CT-t rendel el. Vladimír újra felhívja Gyöngyit.
Jóban Rosszban - 3429. epizód
Nézd meg a Jóban Rosszban videóját! Csillagkút lakói garantáltan nem unatkoznak. A sikersorozat megfűszerezi a nézők hétköznapjait is sokszor krimibe illő ...
Jóban Rosszban - 3428. epizód
A sofőr alátámasztotta Roland meséjét. Úgy tűnik, Roland megússza a sikkasztást, Barbara üzletet ajánl Alexéknek. Alex és Enikő támogatják Barbara ajánlatát. Tünde ráveszi Eszest, hogy kettesben maradhasson Rolanddal. Bandi balesete komolyabbnak tűnik. Gyöngyi Fanni és a tarot kártya segítségét kéri, hogy kiderítse, mi lehet a baja.

Jóban Rosszban - 3427. epizód
Miközben Roland magához tér, Barbara szövetkezik Melivel és alkut ajánlanak Alexéknek. Aliz elismeri Konrádnak, hogy ő volt Roland támadója, Gyöngyi immár komoly hibát vét, de úgy tűnik, annál is nagyobb bajba keveredett. Károlyék lekésik a buszt, de egy váratlan őrangyal megsegíti őket. Bandit baleset éri a Kisboltban.
Jóban Rosszban - 3426. epizód
Aliz közli Tündével és Milánnal, hogy Konrádot letartóztatták. Milán közelebb kerül Tündéhez, a rendőrség megpróbálja vallomásra bírni Konrádot. Kardosék megérkeznek Vladimir rejtélyes, lakásába. Vladimir elaltatja Kardosék gyanakvását. Károlyék izgatottan készülődnek az utazásra, Bandinak váratlan éjszakai műszakot kell vállalnia.
Jóban Rosszban - 3425. epizód
A nyomozás megrekedni látszik, a rendőrök Roland tanúvallomására várnak. Tünde és Barbara megbeszélik, hogy mindenki gyanúsítható a Roland ellen elkövetett merénylet kapcsán. Gyöngyi egyre megviseltebbnek látszik, Dóráék komolyan aggódni kezdenek érte. Károly és Évike megkapják a nászajándékukat, amely egy másnapra szóló velencei utazás.
KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS