MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > EPIZÓDOK

Jóban Rosszban - 3535. epizód
Roland le akarja cserélni Kellert Elemérre, amikor az utolsó pillanatban a Csillagszem közbelép. Krisztián elijeszti Adél magától. Tünde megkéri Márkot, hogy ha úgy látja Roland közeledne Barbara felé, azonnal szóljon neki. Garait előlépteti a központ, viszont cserébe el kell hagynia a csapatot. Zemlényi újra megjelenik a kórházban, hogy embereket toborozzon.
Jóban Rosszban - 3534. epizód
Barbara nem akar Roland ellen fordulni, mivel a volt férje megmentette az életét. Zemlényi kiakad a terrorakció miatt, ezért bemegy a klinikára és a rendőrségre is reklamálni. Müller attól fél, hogy Roland leleplezi őket. Szlávik hazaérkezik, de rögtön össze is vesznek Adéllal, amikor Jenő megtudja, hogy a lány Krisztiánnal jár.
Jóban Rosszban - 3533. epizód
Perczel megbízza Rolandot, hogy robbantson fel egy zsúfolt szórakozóhelyet. Miután a Kékmacsekban a robbantás, majd a lövöldözés halálos áldozatokat szed elszabadul a pokol. Dóra retteg, hogy Viktor meghalt. Gyöngyi kártyája miatt Bandiék pánikolnak.
Jóban Rosszban - 3532. epizód
Perczel túszul ejti Barbarát. Keller, Zseni és Pongrácz a lány keresésére indulnak. Roland és Tünde megpróbálják bevenni a szektavezér házát. A rendőrség rájön, hogy ki rabolta el Szekerest. Gyöngyi kártyái megmutatják a jövőt.
Jóban Rosszban - 3531. epizód
Kiderül, hogy melyik ügynök kinek dolgozik. Barbara veszélyben van. Krisztián jobban lesz, Dóra helyzete viszont egyre aggasztóbbnak tűnik. Müller rájön, hogy Barbara Perczellel van, aki nem Interpol-ügynök. A rendőrség szembesül a szekta bejelentésével, megszerezték az utolsó hiányzó apostoli szent ereklyét, és a világ vége megkezdődik.

Jóban Rosszban - 3530. epizód
Krisztián láza felszökik, Dóra megkéri Kardost, hogy mondja le a látogatókat, mert nem érzi jól magát. Ági vállalja, hogy átmegy segíteni az újdonsült anyukának, aki teljesen kifordult magából. Keller kimenti Elemért a szorult helyzetből. Barbarának és az ügyvédnek váratlanul látogatója érkezik.
Jóban Rosszban - 3529. epizód
Gyöngyi és Böbe a rettegnek, hogy eljön a világvége. Meli megpróbálja megnyugtatni Elemért, majd megállítani a zsarukat. Dóra és Kardos között feszült a helyzet, mert Dórát megviseli az anyaság. Roland és Tünde elkezdik megtervezni a küldetést.
Jóban Rosszban - 3528. epizód
Meli megpróbálja meggyőzni Elemért, hogy nézzen utána a nő halálának a rendőrségnél. Bandiékat kivallatja a rendőrség. Misi meglátogatja Krisztiánt a kórházban. A fiú elárulja, hogy mennyire tetszik neki Adél. Meli magánakcióba kezd. Fellegi beköltözik Konrád lakásába.  

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS