MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES

undefined2018.11.12. hétfő
Szlávik kitartó, de Milán szkeptikus a Roland elleni újabb hadjárat sikerében. Rolandék elkezdik megnyerni Pétert a plasztikai sebészet ügyének. Péter közli Kellerrel, hogy a körülmények szerencsés alakulása folytán, támadt egy ötlete, hogy miképp segíthetné őt a Rolandék elleni harcban. A temetésről érkező hírek kiborítják Gyöngyit.

2018.11.13. kedd
Keller újra kettős ügynöki szerepben, közli Péterrel, hogy minden a terv szerint halad, azonnali hatállyal megkapta dr. Barna pozícióját. Péter és Rolandék egyaránt nyeregben érzik magukat. Barbaráék azt gyanítják, Roland újra lépéselőnybe került velük szemben. Adél rosszul lesz, Gabi retteg, hogy a lánya autoimmun betegsége kiújult.

2018.11.14. szerda
Úgy tűnik, Viktorra szakmai és magánéleti sikerek várnak. Bedő saját maga által delegált vezetőt akar a plasztikai sebészet élére. Roland végül belemegy, hogy Bedőék bizalmi embere legyen a plasztikai sebészet osztályvezető orvosa. Gabi aggodalma feleslegesnek bizonyul, Adél rendben van. Bálintnak nincs könnyű dolga Gyöngyivel.

2018.11.15. csütörtök
Péter alkut köt Faragóval és nem Viktor lesz a plasztikai sebészet vezetője. Bálint Gyöngyi vámpírja után nyomoz. Gabi kideríti Adél titkát. Adél elárulja Gabinak, hogy a felhalmozott tartozása fejében zálogba adta a telefonját. Barbaráék elhatározzák, hogy minden erejükkel azon fognak dolgozni, hogy börtönbe juttassák Rolandékat.

2018.11.16. péntek
Meli kikosarazza az apját, Viktor pedig felmond a kórházban. A plasztikai sebészet vezetője megérkezik Csillagkútra és kiderül, hogy már nem először találkoznak Viktorral. Szlávikék hajlandóak kifizetni Adél adósságát, de feltételeket szabnak. Adélnak munkát kell találnia és egy hónapon belül vissza kell adnia a teljes összeget.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS