MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES

undefined

2019.09.16. hétfő
Roland megosztja Barbarával, hogy Betty mégiscsak életben lehet. Barbara arra kéri Rolandot, hogy ne jöjjön elő neki Bettivel, nem bírná elviselni, ha még egyszer hamis reményt ad neki. Dorina ártatlannak bizonyul, Péter beavatja Viktort és Patríciát, hogy a visszavonulásra készül. Szabi értesül Orsi és Bálint viszonyáról.

2019.09.17. kedd
Roland bizonyítékot kap, hogy Betty életben van. Bedő küld egy videófelvételt Bettyről. Roland ki akarja szabadítani a lányt és felhúzza magát azon, hogy az emberei félnek az akciótól. Patrícia és Viktor békülnének Dorinával, de figyelmeztetést kapnak. Orsi nem találja a hangot Bálinttal, akihez egy titokzatos ismerőse érkezik.

2019.09.18. szerda
Roland csellel tervezi kiszabadítani Bettit. Ha Olga meghalt, Betty kiszabadul, Rolandnak nem tetszik ez az ajánlat, de Bedő szerint ennél jobb nem lesz. Roland megkéri Pepét és Marcit, hogy vigyék vissza Bedőt az őrizetbe, és vegyék el a telefonját Péter és Dorina viszonya mélypontra zuhan. Vera gyanút fog, hogy Orsi és Bálint közt gond van.

2019.09.19. csütörtök
Roland megtöri Bedőt, aki feladja Betty búvóhelyét. Bálintot utoléri a múltja. Péter és Dorina túlteszik magukat ellentétjeiken. Dorina elfogadja Péter bocsánatkérését és Péter megcsókolja Dorinát. Sándor pár gyógyszer receptet akar Bálinttól, és ha megkapja, hallgat, mint a sír Bálint múltjáról. Bálint megüti Sándort.

2019.09.20. péntek
Marci aggódik, hogy Roland hülyeséget csinál Barbara miatt és úgy dönt, tájékoztatja Tündét a fejleményekről. Péter rosszul időzíti az utódlása kérdését Dorinával, és ezzel megbántja őt. Orsi szakít Bálinttal, akinek a helyzete egyre kilátástalanabb a Sándorral való konfliktusa miatt. Bandi szerint Bálint egyszerűen agresszív alkat.


KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS