MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES

undefined

2020.07.06. hétfő
Szasza kihallgatása eredménytelen. Áronnak sikerül közelebb kerülnie Szilviához. Balázs saját kezébe veszi a nyomozást. Bandi arra kéri Szabit, hogy költözzön haza. Mészi és Szasza bízik benne, hogy szabad az út a bizniszük előtt.

2020.07.07. kedd
Adél és Krisztián a nyaralásukat tervezgeti. Meli és Zseni összeveszik a számlákon. Gabi rákérdez Eszesnél Adél teljesítményére. Dorina megérti, hogy Áronék hazudtak Szilviának. Viktor panaszt tesz Péternél Áronra. Eszesék új nyomra bukkannak.

2020.07.08. szerda
Emőke és Áron próbálja megmagyarázni, hogy miért hívták be Szilviát, de Dorina nem hisz nekik. Áron enged Alex zsarolásának, és úgy dönt, elárulja Szilviát. Feltűnik Faragó ikertestvére és üzletet ajánl Zseninek. Adél egyre lelkesebb a munkájától, de elárulja Krisztiánnak, hogy Szasza ellen nyomoznak.

2020.07.09. csütörtök
Péter arra kéri Alexet, hogy ne manipulálja a kollégákat a saját érdekei miatt. Zseni próbálja meggyőzni Melit a Gyulával való közös üzletről, de Meli hajthatatlan. Dóra kezdi a koronavírus tüneteit mutatni. Gyöngyi múzsát akar találni Szabinak. Zseni rááll, hogy uzsorakölcsönt vegyen fel.

2020.07.10. péntek
Gyula elmeséli Alexéknek, hogy mi vitte csődbe a Róberttel közös vállalkozásukat, de Meli nem hisz neki. Dóra állapota rosszabbra fordul. Szilvia elmondja titkát Áronnak. Mészi elhozza a pénzt Zseninek, aki közli, hogy meggondolta magát a kölcsönnel kapcsolatban.KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS