MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES

undefined

2019.06.17. hétfő
Róbert saját magát nevezte ki igazgatónak, Roland haditervvel készül. Barbara nem tudja mire vélni Róbert döntését. Bandi megbizonyosodik róla, hogy Orsinak viszonya van Bálinttal. Fruzsina készen áll, hogy Fanni helyébe lépjen. Gyöngyi beolvas Fruzsinának. Orsi kéri Szabit, hogy ne hagyják Bandit magára, mikor Böbe és Piroska újabb támadást indít.

2019.06.18. kedd
Róbert bejelenti a gyerekeinek, hogy súlyos beteg. Fanni főnővér marad, de Fruzsina nem adja föl a harcot. Bandi szembesíti Orsit, tud Bálintról. Pepe értesíti Rolandot, hogy a rendőr, épp indulni készül. Roland elégedetten konstatálja, hogy Tündének sikerült feltennie a nyomkövetőt az autóra, amiről kiderül, hogy Garaié.

2019.06.19. szerda
Meli kiborul, de Alex szkeptikus az apjuk betegségével kapcsolatban, ő úgy érzi Róbertnek a gyerekei érzései sem tabuk és egy ilyen helyzetben is képes lenne hazudni. Dominik elmegy vizsgázni. Böbe kínlódik az elszalasztottnak tűnő lehetőség miatt. Fruzsina rástartol a főnővérhelyettesi posztra. Garai egyre gyanúsabban viselkedik.

2019.06.20. csütörtök
Olga tud Garairól és Pepe nyomozásáról is. Roland hitetlenkedik, amiért Olga azt feltételezi, hogy ő árulta el, Olga közli, hogy ő nem feltételez, hanem kizár és egy új megbízást ad Rolandnak. Orsi összeveszik Bálinttal. Piroska távozóban elülteti a bogarat Böbe fülében. Fruzsina kibabrál Bencével, hogy előnyhöz jusson.

2019.06.21. péntek
Alex továbbra sem hisz az apjának. Bedő megjelenik Rolandnál. Fruzsina otthagyja a randiját egy műtét miatt, de a pasija is kórházba kerül. Dominik vizsgái nagyon jól sikerülnek. Bandi és Böbe között tovább élesedik az ellentét. Bandi döbbenten és sértetten érti meg, hogy Böbe egyedül is elmenne, ha a család nem tart vele.


KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS