MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES

undefined2018.12.17. hétfő
Bedőék fő bűnözői profilja a lánykereskedelem. Szlávik legszebb karácsonyi ajándéka lenne, ha Bedő és Roland rács mögé kerülne. Bedő szól, hogy hamarosan több páciens is érkezik a klinikára, Rolandnak azonnal intézkednie kell. Keller döntésre jut Patríciával kapcsolatban. Böbe nagy közös karácsonyra hív mindenkit, de nem jár sikerrel.

2018.12.18. kedd
A lehallgatás nem vezet eredményre, a rendőrség új tervet sző Bedőék ellen. Jancsik felveti Garaiéknak, hogy csaliként használhatnák Virágot, Bedő lebuktatásához. Roland elintézi, hogy Patrícia fizetésemelést kapjon így a lány nem megy el a kórházból. Keller és Patrícia egymásra talál. Vera és Misi összevesznek a karácsonyuk szervezése közben.

2018.12.19. szerda
Újabb jelentkező akad a polgármesteri pozícióra. Meli nem akar a bukásra ítélt Elemér nője lenni, Keller szerint, Zimányi indulása számukra azt jelenti, hogy komolyan fel kell kötniük a gatyájukat. Bedőnek titkos segítője van a rendőrségnél. Misiék karácsonya megoldódni látszik, Adél és Krisztián egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

2018.12.20. csütörtök
A rendőrség lecsap, de Bedő meglép, és úgy tűnik Virág is odavész. Roland elárulja Dorinának, hogy Jancsik Bedő rendőrségi besúgója, segít neki Virág elhallgattatásában. Gabi megtudja, hogy eddig három nő esett át azonos beavatkozáson a plasztikai sebészeten. Böbe észreveszi, hogy többlet van a kasszában és ezen össze is vesznek Bandival.

2018.12.21. péntek
Bedőt és Jancsikot lekapcsolják, Virág megmenekül. Bodolaiék döntésre jutnak a váratlan pluszbevétel sorsa felől. Misi jótékonysági gyűjtő akciója jól alakul. 187 ezer forint gyűlt össze a kórházi adományokból, mire Vera reméli, hogy Böbe leveseinek hála, a Burgeritis is hasonló összeggel tud majd büszkélkedni. Deka félti Krisztiántól Adélt.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS