MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES

undefined2019.04.15. hétfő
Kiss újra megfenyegeti Zsanettet, aki megtörik, és vallomást tesz a rendőrségen. Gabi tájékoztatja Zsanettet, hogy Kiss egy korábbi barátnőjét is bántalmazta. Böbe arra gyanakszik, hogy Bandi súlyos betegséget titkol előle. Orsi eléri, hogy Bálinttal továbbra is kapcsolatban maradjon, aki bevallja szívesen találkozna a lánnyal. Vanda rosszul lesz.

2019.04.16. kedd
Vanda összeomlik, Bálintra bízza Dominiket. Megesketi a férfit, hogy felhagy a korábbi életvitelével és vigyázni fog a fiukra. Böbe egyre furcsábbnak találja Bandi titkolózását, aki bezárkózik Enikővel és Patríciával egy kórterembe. Fanni szerint Bandi jobban járna, ha beavatná Böbét. Boriék megértik, hogy Netti és Zsanett ugyanaz a személy.

2019.04.17. szerda
Dominik még mindig bizakodik, de Vanda gyógyszerezése kudarcot vall. Kiderül, hogy Kiss Tamás mindenben hazudott, Gabiék házkutatást tartanak nála. Szlávik és Gabi több tucat fotót talál Kiss laptopján Boriról, és döbbenten konstatálják, hogy ő Kiss célpontja. Bandiék titka lelepleződik. Alex újra közeledni próbál Enikőhöz.

2019.04.18. csütörtök
Vera elmondja Dominiknek és Bálintnak, hogy Vanda meghalt. Keller beszámol Péteréknek a fejleményekről, újra eljött az összeesküvés ideje. A rendőrök Kiss nyomában vannak, de az elfogása nehezebb, mint elsőre látszik. Gabi és Szlávik döbbenten konstatálja, hogy a letartóztatott férfi nem Kiss Tamás. Roland és Tünde meglepik Kellert és Patríciát.


KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS