MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES

undefined

2019.12.09. hétfő
Bár a rezidenstársak kiállnak Luca mellett, a lányt felfüggesztik a vizsgálat lezárultáig. Misi megpróbál segíteni Krisztiánnak a döntésben, és lehet, hogy Krisztián mégsem mond le a Kisboltról. Patrícia tanulmányozni készül Rolandot, amihez a rendőrség is csatlakozni szeretne. Enikő és Alex számon kéri Verát a haláleset miatt.

2019.12.10. kedd
Szlávik és Eszes arra kéri Patríciát, hogy avassa be őket a Rolanddal kapcsolatos kutatásaiba. Roland eloszlatja Patrícia aggályait a megfigyeléssel kapcsolatban, majd találkozóra hívja Alizt. Vera elmondja a boncolás eredményét Lucának, aki magát érzi felelősnek. Krisztián végre döntésre jut: megveszi a Kisboltot Bandiéktól.

2019.12.11. szerda
A rezidensek kiállnak Luca mellett. Vera elmondja Alexnek és Enikőnek mit igazolt Endre boncolása. Péter Verát teszi felelőssé a kórházi incidensek és a páciens halála miatt, és már biztos benne, hogy muszáj visszavennie a klinika irányítását. Roland találkozik Alizzal, és békét ajánl neki. Gyöngyi ellenérzései nem szűnnek Erikával szemben.

2019.12.12. csütörtök
Vera szerint Péter szakmailag volt elégedetlen a munkájával, így nem tehetett mást, mint azt hogy felmond. Luca ismét nehéz helyzetbe kerül, és Vera segítségét kéri. Aliz meggyőződik róla, hogy Milánt komolyan érdekli a visszatérés. Miközben az adásvételi szerződésen dolgoznak, Bandi és Erika közeledni látszanak egymáshoz.

2019.12.13. péntek
Szlávik és Gabi azon agyal, hogy Roland vajon mihez kezd. Brúnó, Petra és Áron örül Lucának, de a lány továbbra is maga alatt van, és Péter ezt megelégeli. Bandi és Krisztián aláírja az adásvételi szerződést. Aliznak Milán mellett másik segítője is van: Bedő Zsolt. Zseni régi ismerőse bukkan fel a múltból: Szikszai Balázs.


KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS