MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES

undefined2018.11.19. hétfő
Meli bevallja, attól tart, csalódást fog okozni Barbarának és az apjának. Zöld az út a plasztikai sebészet megnyitása előtt. Emőke meglátja Viktort és Dorinát, ahogy együtt sztoriznak. Viktor megkéri Pétert, hogy tekintse semmisnek a felmondását, és soha ne említse Dorinának. Bálint közönyösnek tűnik Gyöngyivel kapcsolatban, de készül valamire.

2018.11.20. kedd
Úgy tűnik, Péterék egy lépéssel Roland előtt járnak. Keller közli Péterrel, hogy szerinte az első használható bizonyítékkal le kell buktatniuk Rolandot. Melinek önálló döntést kell hoznia a Csillagszem Online ügyvezetőjeként. Misi a burgerezője megnyitására készül. Vera gyanút fog Bálinttal kapcsolatban, készül valamire Gyöngyi kapcsán.

2018.11.21. szerda
Viktor nyomozni kezd a plasztikai sebészet ügyében és ebben Meli lehet a szövetségese. Meli elmondja Barbarának, hogy egyetért Viktorral, ha Roland tényleg átverte a kórházat, és kimutatható hasznot zsebel be az eszközvásárláson, akkor az összeférhetetlenség, és végre megszabadulhatnak tőle. Vera kérdőre vonja Bálintot.

2018.11.22. csütörtök
Melinek sikerül rávennie Vilmát a nyomozásra. Gyöngyi újrakezdi a terápiát Bálinttal. Adél dolgozni kezd Misi burgerezőjében, hogy törleszthesse a pénzt Gabiéknak, amit kifizettek helyette az adósságára. Adél és Krisztián kölcsönös piszkálódását látva, Vera és Misi megállapítja, hogy jó lesz a hangulat a Burgeritisben.

2018.11.23. péntek
Emőke tüzeli Viktort Dorina ellen, szerinte méltánytalanul bántak vele. Barbara visszavonulót fúj, de Vilma nem áll le és folytatja a nyomozás. Megkörnyékezi Viktort, hogy szeretne pár szót váltani vele Dorináról. Gyöngyi váratlan helyről kap levelet. Miután Vera felolvassa neki Vladimir búcsúlevelét, Gyöngyi úgy érzi, hogy visszakapta az életét.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS