MŰSORAINK
JÓBAN ROSSZBAN > ELŐZETES

undefined

2020.10. 19. hétfő
Áron és Benedek átbeszéli, hogy milyen kórházi konfliktusokból lehetne jó kis sztorit kovácsolni a valóságshow-ba. Roland és Gabi az összejövős magánakciójukról konspirálnak. Szlávik Tünde nyomában. Müller rajtakapja Emőkét, ahogy kutat a rendőrségi iratok között. Gyöngyi lepattintja Benedeket. Patrícia pedig ismét csalódik Kellerben.

2020.10. 20. kedd
Benedek elszúrja Keller randiját. Miután Szlávik elszalasztja Tündét, Gabi és Roland közös akcióba kezd. Emőke kikészül a lebukás miatt, de Benedek visszaadja az életkedvét. Adél kibékül Krisztiánnal, Milán pedig szorongva készül a másnapi forgatásra. Szlávik bocsánatot kér Krisztiántól.

2020.10.21. szerda
Kardos biztatja az aggodalmaskodó Dórát. Megérkezik a stáb a Klinikára, és Benedek bejelenti, hogy Dóra helyett Emőke lesz a műsor háziasszonya. Gabiék akciója tökéletesen indul: Szlávik nyilvánosan leüti Rolandot. Benedek kavarásával kezdődik a show: Dóra és Kardos összeugrik.

2020.10. 22. csütörtök
Kardos arra kéri Áront, hogy segítsen neki bebizonyítani, hogy Benedek hazudott. Garai megtudja, hogy Gabi a háta mögött szervezett akciót Rolanddal. Patrícia szándékosan kellemetlen helyzetbe hozza Kellert a forgatáson. Kardos hiába vár Árontól segítséget, Dóra pedig elköltözik Annával. 

 KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS