VIDEÓK
Ilyen volt 2018 a Jóban Rosszban szereplőinek szemével

Rendkívül változatos volt a 2018-as év mind a nézők, mind a Jóban Rosszban szereplők számára, hiszen sok új karaktert ismerhettünk meg, ugyanakkor néhányuktól búcsút is kellett vennünk. Nézzük kik voltak ők.

Az év első felében a szereplők és a stábtagok újra kipróbálhatták milyen egy csöppséggel forgatni, ugyanis újra egy kisbaba csatlakozott hozzájuk pár jelent erejéig. A Dórát alakító Végh Judit elmesélte, milyen érzés volt egy ilyen aprósággal forgatni:

Nem csak Végh Judit napját aranyozzák be a babák ezentúl, hiszen Pongrácz doktor szerelmét alakító Sallai Nóra életébe is érkezik egy baba. Anyává válásáról, és a sorozat elhagyásáról az alábbi videóban mesélt:

A 2018-as évben egy újabb esküvőre is sor került, habár rendhagyó módon egy meglepetés esküvő keretein belül, ahol váratlanul még a menyasszony volt udvarlója is megjelent... Végül Károly bácsi és Évike története boldog befejezést kapott:

Izgalmakból a későbbiekben sem volt hiány, hiszen egy ˝vámpír˝ elrabolta, és megmérgezte Szlávik nyomozót. Az erről készült backstage videóban Bozsó Péter bemutatja, hogyan is forgatták az izgalmas jelenetet.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Címkék: bogdányi titanilla   bozsó péter   cs. németh lajos   jóban rosszban   jr_backstage   kedvek richárd   mihályfi balázs   pásztor edina   réti adrienn   sallai nóra   suhajda dániel   végh judit

2018. december 29. 8:00KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS