JÓBAN ROSSZBAN
Ilyen sikerek és románcok érték a Jóban Rosszban színészeit a 2018-as évben

A 2018-as évben rengeteg minden történt a Jóban Rosszban színészeivel, amiket meg is osztottak a FEM3 Caféban. Most tekintsünk vissza az elmúlt évre, hogy mik is voltak ezek.

Az újévet ünnepeléssel indították a színészek, ugyanis 2018. január 23-án volt a Jóban Rosszban 13. születésnapja. A több mint egy évtizedes közös munkáról, és élményeikről Gazdag Tibor és Mihályfi Balázs meséltek, akik nem csak a sorozatban dolgoznak együtt, hanem a színpadon is.

Nem csak a sorozat Pongrácz dokija és Konrádja dolgoztak egy színházban, hanem Végh Judit és Cs. Németh Lajos is, akik még első közös színdarabjuk változásairól is meséltek.

Ám színházi sikerekből más szereplőknek is bőven kijutott a 2018-as évben. A Szlávik nyomozót alakító Bozsó Péter ugyanis a színészkedésen kívül egy új szerepben is kipróbálhatta magát rendezőként.

A sikereket folytatva egy másik színésznő is teljesen új dologban próbálhatta ki magát, amiben meglepő eredményt ért el, hiszen a Jóban Rosszban Verája, Kondákor Zsófi megnyerte MasterChef VIP-t.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Címkék: bozsó péter   cs. németh lajos   gazdag tibor   jóban rosszban   Kárpáti Rebeka   kondákor zsófi   kondákor zsófia   madár vera   mihályfi balázs   végh judit   veréb tamás

2018. december 25. 10:00KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS