MŰSORAINK
INSPIRÁLÓ NŐK ESTJE

Nézd vissza az Inspiráló Nők Estjét!

Május 10-én a Várkert Bazárban először adták át a Femcafe.hu díjait az Inspiráló Nők Estjén. Nézd vissza az eseményt, melyet a SuperTV2-n láthattak a nézők és tudd meg, hogy kik szerezték meg az elismerést!

undefined

A nyolc kategória 3-3 jelöltjét a jelölőbizottság, Jakupcsek Gabriella, Temesvári Andrea, Herendi Gábor, Kiss Gergely, valamint a Femcafe.hu főszerkesztője, Sajószegi Veronika állította össze. A kategóriák nomináltjaira a portál olvasói szavazhattak, a győztesek kilétét pedig csak a gálaesten hozták nyilvánosságra. Az esemény házigazdái Osvárt Andrea és Kasza Tibor voltak.

undefined

A nézőtéren a díszvendégek mellett a sztárvilág színe-java foglalt helyet, akik az este folyamán nem csupán a jelölteket ismerhették meg jobban, hanem különleges, erre az alkalomra összeállt produkciókat is láthattak. Caramel és a Bakáts téri Általános Iskola gyermekkórusa az énekes két dalát adták elő, Tóth Vera és Király Linda a Proud Mary-vel hengerelték le a közönséget, Szikora Róbert és Tóth Andi a Tovább és a Ne bánts című dalaikkal léptek színpadra közösen.

A DÍJAZOTTAK

undefined

A leginspirálóbb divattervező: Benes Anita, a Daalarna vezető tervezője
A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény: Palágyi Eszter, séf
A leginspirálóbb hétköznapi hős: Dr. Jázmin Zboray Antónia, bohócdoktor
A leginspirálóbb designer: Kosaras Renáta, festőművész
A leginspirálóbb vállalkozó: Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője
A leginspirálóbb ifjú sportoló: Tóth Ivett, műkorcsolyázó
A leginspirálóbb fiatal tehetség: Dr. Prokop Susanne, agykutató
A leginspirálóbb civil teljesítmény: Soltész Éva, állami gondozottakat segítő pedagógus

Gratulálunk!
A teljes díjátadót pedig itt tudod visszanézni:

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS