Sági Szilárd, gasztrokibic a méz felhasználására adott tanácsot.
|
A mézzel nemcsak teát ízesíthetünk, és gyümölcsöket karamellizálhatunk, vallja Sági Szilárd. Ha egy hús bőrét bekenjük vele, és még egy kevés mustárt is hozzáadunk, ropogóssá tehetjük vele ételeinket.
Nézd meg a Hal a tortán videóját!
A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját…
Címkék: gasztrokibic gasztrokibic_tanácsa hal a tortán_extra sági szilárd
2014. február 11. 9:10