A búzadara felszívja a nedvességet.
Ha rétest vagy egyéb tésztát töltünk meg kompóttal, netán tökkel, tegyünk alá búzadarát, mert az felszívja a nedvességet. Így nem lesz "totyakos" a sütink.
Nézd meg a Hal a tortán videóját!
A műsorról: A Hal a tortán című vendégváró valóság-show-ban kiderül, hogy mit meg nem tesz a magyar sztárvilág színe-java azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda” és a „legjobb sztárszakács” címet. A Hal a tortán bepillantást nyújt a magyar sztárvilág laza estéibe, hiszen a műsorban minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják és azt értékelik, de a nézők persze bepillanthatnak a kulisszák mögé is. A szórakoztató műsorban a főzőtudományukon keresztül pedig még jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét és gondolkodásmódját…
Címkék: gasztrokibic_tanácsa hal a tortán hal a tortán_extra sági szilárd
2013. december 2. 9:57