HAL A TORTÁN
Hal a tortán - március 4-től a SuperTV2-n

Hal a tortán új részekkel a SuperTV2-n!

Március 4-től vadonatúj részekkel indul a Hal a tortán! A gasztro-reality hétköznap esténként a TV2-csoport legfiatalabb csatornáján, a SuperTV2-n várja a nézőket.

A Hal a tortán gasztro-reality március 4-től a SuperTV2-n újra bepillantást nyújt a magyar sztárvilág vendégváró estéibe. Minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén értékelik a házigazda vendéglátói teljesítményét.

A nézők biztosak lehetnek benne, hogy minden ötösfogat alaposan megválogatja majd a hozzávalókat: a csípős chilivel, humorral és beszólásokkal fűszerezett műsorban nem csak a hagyma okoz majd könnyfakasztó pillanatokat. A műsor gasztrokibice továbbra is Sági Szilárd lesz, aki ezúttal sem rejti véka alá a véleményét. A Hal a tortán már az első héten igazi sztárparádéval indít: Galambos Lajos, Szabó Zsófi, Gesztesi Károly, Dukai Regina és Hajdú Péter igyekeznek lefőzni egymást.

Hal a tortán – március 4-től minden hétköznap este a SuperTv2-n!

Címkék: gasztrokibic   sági szilárd

2013. március 4. 9:56Kapcsolódó anyagok

KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS