Extrém Activity
Extrém Activity Liptai Claudiával a SuperTV2-n

Liptai Claudia vezetésével indul szerda este 21.00-kor a SuperTV2 legújabb saját gyártású műsora, az Extrém Activity. Az első adásban az ex-sorozatsztárok küzdenek meg a szépségkirálynőkkel.

Szeptember 14-től szerda esténként újra Activity a SuperTV2-n! A játék alapszabályai nem változtak, ám a műsor címe nem véletlenül egészült ki az "Extrém" jelzővel. A sztárjátékosoknak ugyanis olykor nehezített terepen kell mutogatniuk, rajzolniuk vagy éppen körülírniuk a feladványokat: van akit a levegőbe lógatnak, van akit két izomember próbál földre küldeni játék közben és ez még csak a kezdet! Az adásokban három fős csapatok versengenek egymással, a győztes csapat továbbjut, akiket a következő héten egy új csapat hív ki ellenfeléül.

Az első játéknapon az egykori sorozatsztárok: Csomor Csilla, Deutsch Anita és R. Kárpáti Péter mérkőznek meg a szépségkirálynőkkel, Kárpáti Rebekával, Kulcsár Edinával és Polgár Krisztával.
A SuperTV2 új szórakoztató műsorának játékmestere Liptai Claudia, aki ma reggel a Mokkában mesélt a forgatásokról.

Címkék: extrém activity   liptai claudia

2016. szeptember 14. 10:38KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS