MŰSORAINK
EGZOTIKUS ÁZSIA

Egzotikus Ázsia - 12. rész
Elkalandozunk Iránba, Indonéziába ahol a valláson kívül az országok természeti szépségeivel, különlegességeivel is megismerkedhetünk, csakúgy, mint művészeti értékeivel. 
Egzotikus Ázsia - 11. rész
Elkalandozunk Teheránba, ahol Juhász Árpád megismertet minket Irán történelmével, vallásával, természeti szépségeivel és egy-két kiemelkedő uralkodóval. Különös hangsúlyt fektetve a síitákra, akik a muzulmán népesség mindössze 10%-át képviselik.
Egzotikus Ázsia - 10. rész
Jeruzsálem városában barangolhatunk, ahol mindössze 700.000 fő él, de évről évre több ezren zarándokolnak el ide.
Egzotikus Ázsia - 9. rész
Juhász Árpád a muzulmán többségű Indonéziába kalauzol el minket, továbbá Oroszlánsziget turistaközpontú világával is megismerkedünk. 75. születésnapját is Bali szigetén ünnepli meg.
Egzotikus Ázsia - 8. rész
Az indonéz szigetvilágban elterülő Borneó Földünk harmadik legnagyobb szigete. 

Egzotikus Ázsia - 7. rész
Laosz 1949-ben függetlenedett, de a hatalom azóta is a kommunisták kezében van. Innen Malajziába utazunk, Kuala Lumpurt nézzük meg közelebbről. A hindu vallással is behatóbban megismerkedhetünk.
Egzotikus Ázsia - 6. rész
Juhász Árpád Laosz egykori királyi fővárosába, Luang Pragangba kalauzol minket, a szerzetesek városába. Onnan pedig ellátogatunk a vientiane-i diadalívig.
Egzotikus Ázsia - 5. rész
Juhász Árpád Kambodzsába és Laoszba kalauzol el minket, bemutatva az országok kultúráját és természeti szépségeit.

KÖZÖSSÉG


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk

Powered by Neoport Core CMS